רק שאלה קטנה

my josh

New member
קליי? בעע.. ובקשר לטי אר אל אממממ

לפעמים הם מדלגים על פרקים ואחרכך חוזרים אליהם ובקיצור זה לא מסודר אי אפשר להבין את הסדר שלהם.. תראו השבוע הזה אם זה לא יהיה אז זה יגיע רק בשידורים חוזרים שיש נראה לי או בשישי בערב או בשבת בערב.. יכו ליהיות שהיום יהיה או מחר.. תבדקו!

my josh

New member
אממ לא יודעת נראה לי שב6 או חמש

בסביבות הערב ככה תבדקי זה יכול ליהיות בין 5 ל7 היום או בין 5ל7 מחר אבל אני לא בטוחה..

my josh

New member
טוב בדקת לך... יש היום ב6 אבל אני

לא יודעת אם זה עם צ'אד...

אוווופ:( אם פספסנו זה יהיה ממש עצוב

שבועים אני כל יום בשש בודקת.. אבל שמעתי שאתמול בארה''ב הם עוד פעם התארחו בטי אר אל!! וגם עם גאווין דאגרו!!! אז מקסימום נראה אותם בתוכנית הזאת!

Juliann

New member
ואיך הגעת למסקנה הזאת?

קטן לא הייתי קוראת לו... פעם אחרונה שבדקתי להיות 1.86 לא היה קטן... והומו? למה את מכירה אותו אישית שאת מחליטה מה העדפות שלו? לא, הבנאדם לא הומו. לא כל הגברים חייבים להיות דיוקנים של אמינם וכל ה"תדמית" שיש להם, הכל בולשיט. הוא נורמלי לחלוטין ולא מנסה להיות צבוע ולשחק אותה משהו שהוא לא.

my josh

New member
אממ בואנה אל תתנפלי אליי.. לדעתי

הוא הומו סתדרי עם זה.. לא אוהבת את הסגנון מוזיקה שלו ואת איך שהוא שר נראה וכל השאר.. מכירה את המשפט על טעם ועל ריח.. תפנימי.. אה ומה אמינם קשור לעניין?.? ואם כל הגברים היו דיוקנים של אמינם העולם היה מושלם.. ואממ אין לי עצבים להסביר לך שאמינם הוא לא "תדמית" ולא "צבוע" והוא ממש לא משחק אותה משהו שהוא לא.. אבל עזבי אני לא יבזבז תזמן שלי עלייך את גם ככה לא תביני.. אממ ותירגעי עם ההתנפלויות שלך כי לא כולם חייבים לחשוב כמוך..

Juliann

New member
מי שמדברת

על טעם ועל ריח- נראה שאת צריכה להפנים את המשפט הזה בעצמך. הומו זה לא עיניין של דעה בכלל. או שהוא כן או שהוא לא, והוא לא.נקודה. זכותך לא לאהוב את הסגנון שלו כמו שזכותי לא לאהוב את אמינם. "אם כל הגברים היו דיוקנים של אמינם העולם היה מושלם.." חחחחחחחחחחחח בדיחת השנה, אם כולם היו כמו אמינם זה היה יותר כמו גיהנום מאשר עולם! הנה מישהי שחושבת אחרת ממך. תתמודדי עם זה. אני לא הייתי מתחילה לרדת על זמרים אחרים אם את לא היית מנסה לרדת על כאלה שאת בכלל לא מכירה!

my josh

New member
כשאמרתי הומו לא התכוונתי לזה שהוא

הומו מהכוונה של הומו שיוצא עם בנים.. התכוונתי לזה שהוא שר כמו בחורה.. אז הוא הומו קטן מתנהג כמו אחד לא אחד.. ואני מפנימה טוב את המשפט.. אני לא התווכחתי איתך על הדעה שלך.. אמרתי שהוא *לדעתי* הומו ואת התחלת להתווכח שהוא לא.. אז.. ואני מתמודדת עם זה שאת לא אוהבת את אמינם אני רגילה לזה ותאמת לא שמה על זה ממש לא מעניין אותי אני לא מכירה אותך ולא אכפת לי את מי את אוהבת ואת מי לא.. ונכון אנ לא מכירה את קליי את האמת שאין לי מושג אפילו מה השם מפשחה שלו.. פשוט ראיתי אותו שר והוא שר כמו בחורה זה הדעה שלי לדעתי הוא הומו ועזבי עכשיו ריבים בבואי נסגור את זה יפה אני לא אוהבת את קליי את כן אני אוהבת את אמינם את לא וזהו לא משנה כמה נדבר על זה עכשיו לא נשנה את הדעה שלנו נכון..? אז למה סתם לבזבז על זה שרשור... יאללה זהו נגמר.. ביי

למעלה