רק שאלה אחת........

דוביד 1

New member
רק שאלה אחת........

איך זה שאף אחד מראשי הליכוד יושבי השילטון לא פותח את הפה על מעללי שר הדתות ,הרמת הכוסית של בניזרי ומערכת הניווט למנכ"ל מישרד הדתות?איך זה שזה לא מעניין אף אחד?הרגשת מיאוס וגועל מבית הניבחרים ואין אחד שמתלונן.

כי הליכוד וש"ס הולכים ביחד

אמנם שרון עצמו כנראה לא ממש סובל חרדים וגם על ביבי לא שמעתי שהוא מברך ברכת המזון אחרי אכילת שרימפס אבל עדיין זהו קשר חזק מאד. הליכוד רכב במשך שנים על גלי שינאת אשכנזים ותחושות קיפוח של מזרחיים וש"ס מעצימה את השינאה בעם ומנסה להעמיק בכל כוחה את הפער העדתי בישראל ע"י יצירת דור חדש של ישראלים ממוצא מזרחי שהינם בורים ועמי ארצות (מובטלים לעתיד ואלקטורט מפואר לש"ס). בקיצור: ש"ס והליכוד - סימביוזה.

לראש הממשלה האחרון שתחב את

לשונו לישבן של ש"ס קראו אהוד "רשת ביטחון", והיה לו שותף שאפילו הסכים לסמרטט את עצמו ולעוף מהממשלה העיקר שש"ס תמשיך לשבת על סיר הבשר

אהוד ברק ביזה את בוחריו

אותם בוחרים שצעקו בכיכר רבין ´רק לא ש"ס´... אכן הגיע לברק לעוף מהממשלה על הזיגזוגים בנושא החרדים. אני מחכה שיקום ראש הממשלה הגבר (זה יכול להיות כמובן גם אשה)מימין או משמאל שיגיד לש"ס ´תצאו בחוץ´.

אתה מתכוון לשותף "יוסי שריד"

מעבר לזה שיוסי שריד אינו סובל את ברק (אתה מוזמן לשאול את מר פילוביץ´ ההוגה יומם וליל בספר "חרקירי") הרי שאתה ממש לא מנגח אותי שאתה מדבר איתי על ברק או על שריד. את מפלגת מר"צ אני מתעב בגלל עמדותיה הקיצוניות לשמאל בנושא הפלסטינאים, ואל העבודה יש לי יחס בערך כמו לליכוד - ביקורת רבה וחשדנות.

t i g e r i s

New member
מילים כדורבנות

מר"צ מתעב לעבודה יחס כמו לליכוד? מי אתה דוגי דוג?

דוביד 1

New member
אני אומנם ימיני בדעותי....

אך לדעתי את אשר עשה אהוד ברק וכל מי מצד שמאל של המפה הפוליטית אין להשוות לממשלת "החירום "הנוכחית.הממשלה הזו במיסווה של חירום ובראשותו של זה שיושב על הכיסא עושה את העוול הגדול ביותר לאזרחיה.הברז של התקציב פתוח,ביזבוזים כיד המלך,שרים וסגני שרים,לישכות כיד המלך,שחיתויות שאין להן אח ורע,חוקים פרטיים שנוצרים כתוצאה מאי יכולת פוליטית לכפות דעה על יושבי הכנסת,האזרח הקטן שיקבל עוד 70 ש"ח במשכורתו במיקרה הטוב ,ישלם הרבה יותר על חיסכון הפק"מ שלו שעליו כבר שילם מיסים כי זהו חיסכון מעבודה של שנים.אין מקומות עבודה חדשים ויש יותר ויותר מובטלים.היום יצא דוח מבקר המדינה וראו זה פלא....ההסבר לחוסר פיתחון הפה של הבכירים במדינתנו ניתן בדוח זה בדמות...8 מיליון ש"ח עלות מיגון ביתו של שרון,עוד כמה על ביתו של ברק,הגדלת תקציב נסיעותיו של נתניהו לחו"ל וכהנה וכהנה.עכשיו אם אתם מעוניינים לדעת מ ד ו ע אין אף אחד שיוצא להפגין על המצב הרע במדינה...אז כאן התשובה..50% עובדי מדינה עם קביעות ופנסיה עתידית.עוד 10% עשירים,עוד %20 שכירים ועצמאים שיש להם עבודה הם שומרים עליה כבבת עניהם.10% בחו"ל,וכך נישארו 10% בלבד שכוללים את כל הג´יפה של המדינה כעניים,נכים וכו"ל שאין בכוחם לכפות את דעתם על שאר הנהנתנים במדינתנו הקטנטונת....לכן אין רעש כמו בשנות ה70 עם הפנתרים השחורים.חבל על הזמן הולכים לקריסה כלכלית...

למעלה