אישה מכה.....
S Sweet Russian Girl New member 17/11/04 #40 כן זה החיים אבל קירילוש אוהב את החיים האלו... הרבה פעמים הצעתי לקיריל להתגרש ולהתחתן איתי אבל הוא לא רוצה... אז שיסבול....חחחחח
כן זה החיים אבל קירילוש אוהב את החיים האלו... הרבה פעמים הצעתי לקיריל להתגרש ולהתחתן איתי אבל הוא לא רוצה... אז שיסבול....חחחחח
A AeroSlash New member 17/11/04 #52 יסבול?!!?!?!?!!? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif סליחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את מציעה לקיריל לזרוק אותי לכלבים????? קיריל!!! אהובי!! קבל ח"ח וחיבוק נבלה ונישוק אוקראיני על זה שאתה לא סוטה מדרך הישר!!!
יסבול?!!?!?!?!!? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif סליחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את מציעה לקיריל לזרוק אותי לכלבים????? קיריל!!! אהובי!! קבל ח"ח וחיבוק נבלה ונישוק אוקראיני על זה שאתה לא סוטה מדרך הישר!!!
S Sweet Russian Girl New member 17/11/04 #56 למה ישר לכלבים???????????? הוא ישיר אותך בבית שלכם ויבוא אלייי
S Sweet Russian Girl New member 17/11/04 #42 פעם הבא שיהיה לי בעיה במחשב אני מזמינה אותך (נסתיר את זה מאלקה חח) בעצם יש לי עכשיו בעיה במחשב...
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 17/11/04 #44 אווווווווווו..... אז אולי תעשי וד בעיה כדי שזה יהיה דחוף יותר??????
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 17/11/04 #48 צודקת ../images/Emo52.gif *לעשות עוד בעיה למחשב כדי שקרליוק יבוא מודם יותר....
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 17/11/04 #55 למה לא?!../images/Emo6.gif חחח עזבי אני טיפשה טוטאלית!!! אני גם מכוערת טוטאלית!!! וגם ההורים שלי שונאים אותי.... קיצר החיים חרא!
למה לא?!../images/Emo6.gif חחח עזבי אני טיפשה טוטאלית!!! אני גם מכוערת טוטאלית!!! וגם ההורים שלי שונאים אותי.... קיצר החיים חרא!
A AeroSlash New member 17/11/04 #51 וואי, כל כך משעמם לי ../images/Emo4.gif אההה כן, אני מנצלש"ת.. תגידו, כמה אנשים יש ברשימת האייסי שלכם? (עזבו, משעמם לי אז אני שואלת שאלות סתומות)
וואי, כל כך משעמם לי ../images/Emo4.gif אההה כן, אני מנצלש"ת.. תגידו, כמה אנשים יש ברשימת האייסי שלכם? (עזבו, משעמם לי אז אני שואלת שאלות סתומות)