רק רציתי..

vk3

New member
אני בטוח שעוד תחזרי... ../images/Emo70.gif

המון
לך בכול מותק שלנו, היי חזקה ותהיי בטוחה שהכול ייסתדר על הצד הטוב ביותר של זה
ואנחנו תמיד כאן לצידך, בכלל ואני... בפרט

אויש!

זה יום פשוט גוש חרא!!!!!!!!! אוף כלכך הרבה דברים מגעילים ולא נעימים ורעים קרו לי היום ועשיו גםאתן עוזבות???????????????? מה אני יעשה בלעדיכן????????????????????? אתן רוצות שאני אמות מצער? בכל אופן

Vrock

New member
אולי נדבר על זה מחר?

אני מפחד שישלחו אותי לישון לפני שאני אספיק לקרוא או להגיב.... בכל מקרה...הרגישי טוב...

eMiFrEaK

New member
אל תשאלו למה...

כי מי שהרגשתי שצריך לדעת כבר יודע... יאללה יהיה בסדר...אל תתבאסו אנשים.... שיהיה לכם לילה טוב...(בעצם כבר בוקר טוב...)....

eMiFrEaK

New member
ו...

אני כל כך כל כך מצטערת... באמת שלא התכוונתי לפגוע באף אחד... אל תקחו את זה כל כך קשה.... סליחה....=(

אנוטקה מתוקה....

אני לא חושבת שפגעת במישהופשוט כל פעם שמישהורוצה לעזוב אז לכולם עצוב..
ובכלל כולם אוהבים אותך פה ודואגים לך זה הכל!!! בי אישית לא פגעת!!!!! אני מקווה שיתפר מצבך והרגשתך ותחזרי אלינו בהקדם!!!!!!! לאב יו!!!!

שלום אנשים P:

וואו...הרבה זמן לא כתבתי...אבל אני משתדל לקרוא... החיים שלי נהייהם עמודים מיום ליום..@!.. אני מן הסתם לומדת...יב'...שנה קשה...:] ואני גם עובדת 3 פעמים בשבוע....עד הלילה...באולם ארועים...[גן הלוטוס]..למי שגר בפ"ת ומכיר.. אמממ...מה עוד..מה עוד.. אני גאה בעצמי...קיבלתי 85 במבחן ברוסית...ממש רוסיה למופת אני :] בקיצור, רציתי לומר לכם שיש לי בלוג :] אז..מי שמעוניין שיקרא...[וגם יגיב!!!!]... blog.yapuz.co.il/shexy

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

כל הכבוד בקשר למבחן..
ואני מכירה את ההרגשה של לעבוד כל הזמן... :/ מבאס.. :/ העיקר שיש משכורת בעשירי לחודש..

the freaky girl

New member
חח.. זה לא ככה אצל כולם? :)

לפחות גם בגן האירועים שלי (גן זהר - ואם אתם רושמים בטעות "זוהר" הורגים אותכם, עם הבוס הקמצן הזה..:/ )זה ככה...

maxim1991

New member
גררררררררררררר

איך את מזניחה את האתר שלךךךךךךךךךךךךךך עם את רוצה להמשיך להיות מנהלת את צריכה כל יום להכנס לאתר ולפורום שלנו ולקרוא את ההודעות החשובות שאני כותב לך!!!!!! קפיש?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

למעלה