רק רציתי!!

רק רציתי!!

להגיד כל הכבוווווווווווווווווווווווווווווווווווד!!!! לכל הלהקות!!! הייתם מדהימים!! ומדהימות!!!! אני מאוד נהנתי!!!!ומי שלא היה פשוט הפסייייייייייייייייייד!!! לדעתי ברוק העין הבא צריכים להוסיף קצת היפ - הופ.....נראה...אולי אני יארגן משהו

S h A b i T

New member
סטייל רוק עצמאות?

או שאפשר להגיד היפ - הופ עצמאות? אי אפשר לשלב בין השניים.. זה 2 סיגנונות שונים לגמרי.. זאת דעתי לפחות..

yavin

New member
אוי המצב בארץ מתדרדר....

חחח אפילו כאן רוק העיין הפך לרוק היפ הופ העין חחח לא הספפיק רוק העצמאות חחח סאב והצל עם השוקו שלהם.....

Psycho Sanity

New member
../images/Emo4.gif

רוק העין לא יכול לשלב היפ הופ כי אז זה לא יהיה רוק אם רוצים לשמוע היפ הופ...הולכים להופעות של סאבנימינאל.. ואז לא יהיה כמעט קהל ולא יהיו הרבה להקות...

Psycho Sanity

New member
אופס

התכוונתי... שאם יעשו היפ הופ עם רוק..(ברוק העין..) לא יהיה כמעט קהל..ולא יהיו הרבה להקות..

Devils Delusion

New member
האמת שאת טועה

לא כל ראש העין כמוך יש כאלו ששומעים כמה סיגנונות של מוזיקה

Im A PrInCeSs

New member
גו אביב! גו אביב!

צודקת :] לא ראסמי, אני באה בנימה יענו, חברותית :] יש כמה סגנונות חוץ מרוק, זה שאת ועוד מלאנתאלפים אנשים [ואני בניהם] אוהבים רוק, זה לא אומר שיש ר-ק רוק. אני בנוסף אוהבת גם סגנונות אחרים כמו מוסיקה שחורה [היפ הופ, ראפ..] אז. למה שלא יהיה היפ ראש העין?

S h A b i T

New member
כי זה לא מספיק מגניב

{וזה ציניות ..שלא תתבלבלי.. ושלא תעזו להגיד משו עליי
}

Devils Delusion

New member
לאאאאאאאא

בלי היפ הופ כאילו אין לי בעיה עם היפ הופ (גיחי גיחי) אבל אז השם כבר לא יוכל להיות רוק העין אני לא מסכימההה זה שם גאוניייי רק בגלל זה אני לא רוצה היפ הופ

MoshaniT

New member
היפ הופ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה להקות היפ הופ יש בראש העין
יבואו לך ילדים קטנים עם כובעים של סאב ויתחילו להגיד כל שניה "אמא שלך ז***" לזה קוראים מוזיקה
.. נו ב'מת...

Psycho Sanity

New member
ועוד משהו...

יש תמונות.. ראיתי תמונות אבל רק של זיגוטה.. אז אם יש.. תביאו קישורים...

BlindnDeaf

New member
תודה רבה!

באמת היה נהדר..... והנה התמונות למי שביקש... לא אשמתי שיש רק שלנו: http://www.pbase.com/zamirsh/zigota

BlindnDeaf

New member
תודה רבה!

באמת היה נהדר..... והנה התמונות למי שביקש... לא אשמתי שיש רק שלנו:

BlindnDeaf

New member
איזה קרצייה אני...

מי שרוצה קליפים מהמופע שיבקש ממני באייסי (147044689)

למעלה