מאיפה אתה מתכוון להוריד????
ע ענבר 771 New member 24/12/03 #26 לא נראה לי שאני הולכת לקנות את... לא נראה לי שאני הולכת לקנות חבילת הרחבה לסימס ודרך הגב אם maxis היתה מצרפת את חבילת ההרחבה לסימס 2 אז ברור שהיה לוקח עוד זמן כלומר שנה או משהו כזה להוציא את חבילת ההרחבה אבל אני לא מצדיקה אותם ! כמוון שלא!
לא נראה לי שאני הולכת לקנות את... לא נראה לי שאני הולכת לקנות חבילת הרחבה לסימס ודרך הגב אם maxis היתה מצרפת את חבילת ההרחבה לסימס 2 אז ברור שהיה לוקח עוד זמן כלומר שנה או משהו כזה להוציא את חבילת ההרחבה אבל אני לא מצדיקה אותם ! כמוון שלא!
S SimsY New member 24/12/03 #15 רק רגע לפני זה............... שמעתם על החבילה החדשה לסימס 1 ?? סימס באסטינג אאוט.
Y Y a a R o N e T New member 24/12/03 #16 האאא??? אתה רציני?? אמרו שמאקינן מג'יק זה האחרון!!! אתה בטוח שיש חבילה חדשה? על מה היא ביכלל?
S Shaaaki New member 24/12/03 #21 רק חבל ש... הסימים שלנו לא יוכלו להטיס דבר כזה אלא רק לטוס עם זה לעבודה...
מ מכור לסימס New member 24/12/03 #23 אז אל תהיו מפגרים.. קחו מחבר שלכם את הסימס2 הראשון תתקינו ואז תקנו את השני ואז יהיה לכם את שניהם
P prizeta New member 26/12/03 #28 יוווווו אני לא מסוגלת לחכות יותר!!! אני עוד שנייה מתפוצצת!!! שזה יצא כבר דמט!!! אני מתה לשחק!!!