רק רציתי קצת מים

דווידו

New member
רק רציתי קצת מים

כמו שכתבתי כבר היום ,חזרתי הבקר מנופש קצר באנטליה ,אך לא על הכייף וההנאה רציתי לכתוב אומנם היה נהדר ,אך על דבר אחר מטיול זה רציתי להיתיחס לא בקלאב הייתי אלה במלון 5 כוכבים שנחשב לטובים בעיר ,אך מה הבעייה ,שבמלון זה כמו ברבם בטורקיה שלא הכל כלול לא מגישים כלל מים אם הארוחות וגם לא מרשים להכניס למלון מים מינרלים קנויים מחוץ למלון אלה מכריחים את האורחים ליקנות מים רק מאצלהם או להישאר כל הזמן צמאים האם לא מגוכח העינין? נכון שהצלחנו להכניס מים שקנינו בחוץ אבל בכל זאת לא היה נעים

d a r d r a

New member
לדעתי זאת חוצפה

בישראל לא עושים דברים שכאלה במלונות כאן אתה יכול להכניס כמה שאתה רוצה מים אוכל ,קפה ובכלל מה שתרצה אין ברירה מי שנוסע לטיל ברחבי העולם ,צריך לקחת בחשבון גם את הדברים האבסורדים שיש בהנאות הטיול .

אז איך הם ירוויחו עוד כסף???

אותו דבר עושים בשדה התעופה. אתה מביא מהבית בקבוק מיי עדן קטן לשתות עד שתעלה למטוס, לוחים לך. למה? למה זה עלה לך רק 5 שקלים בחוץ והם רוצים שתקנה בבית הקפה בשדה התעופה בעשרה שקלים. אגב, הנוהל הזה קיים רק בטיסות לישראל וממנה. לא בטיסות אחרות. מתרצים את זה שמה שיש לך בבקבוק אפשר לייצר מזה פצצה בזמן הטיסה. יכול להיות. אבל אפשר לבדוק אם זה רק מיים או לא. בדיקה כימית קלה של טיפה אחת. בתי מלון שעושים את זה אין להם זכות לעשות זאת לדעתי. הם גם בטח יודעים שתמיד עוקפים אותם. אבל תמיד יש כאלו שלא מעזים ומהם הם מתפרנסים. זה תמאות

נ ע ל

New member
בקשר למים במטוס,

טעות בידייך, בכל העולם הנהלים הם דומים: אסור להעלות בקבוק עם נוזל (ולאו דווקא מים, כל נוזל) מעל לכמות מסויימת למטוס, מלבד מים שקנית בדיוטי פרי (ז"א, אחרי הבדיקה הבטחונית.) אכן, הסיבה היא מפחד שמישהו יעלה חומר נפץ נוזלי. (ולאחרונה חזרתי מאיסלנד ואפילו שם הנוהל הוא זהה, ככה שבהחלט אפשר להגיד בביטחון שממש לא רק בישראל) ואת הנוזל מחרימים אך ורק אחרי הבדיקה הבטחונית, ככה שאם את רוצה לשתות אותם עד הבדיקה הבטחונית- בכיף

ציפי52

New member
קצת מים

בדיוק בתהליך של ברור יציאה לנופש באנטליה, אשמח לקבל המלצות על מלונות במידה ויש לך. בטוחה שעל נושא המים נתגבר,כמוך.

דווידו

New member
הלן ציפי

ראשית ברוך בואך לפורום בקשר לבתי מלון באנטליה קודם כל עליך להחליט אם את רוצה קלאב הכל כלול או בית מלון חצי פנסיון כמו שאני הייתי בקשר לקלאבים באמת שאין לי מוסג אך מה שכן הם מאוד יקרים במיוחד אם לא נולכים אם ילדים אני הייתי במלון PALEZ מלון 5 כוכבים מצויין שנמצא במיקום מצויין ישנו גם מלון lara שנחשב גם למלון טוב המלון שלי היה צמוד למלון שרתון שעלין ועל המחיר להתאחסן בו לא כידי לדבר מה שכן בראשית ספטמבר המחירים יורדים פלאים ומי שיכול כידי לנצל זאת לפני ראש השנה ולפני החורף

ציפי52

New member
ממש חדשה

כאן בפורמום ולא מכירה גם את הפורום הקודם שלכם לכן תודה על ברכת הבית. הכוונה שלי לטוס בספטמבר (לא תלויה בבתי ספר) לא רוצה קלבים, מחפשת מלון טוב (חצי פנסיון) רוצה גם לטייל לא רק בטן גב.

אנחנו היינו לפני כשנה וחצי באזור

היינו בקלאב שנקרא לארה ביץ'. לא יודעת אם זה המלון לארה. היה הכל כלול והכל משעמם מאד. קמים, אוכלים, הולכים לים/בריכה, אוכלים, שוב ים/בריכה או לישון, אוכלים ובערב היה קצת בידור על יד הבריכה בצורה של זמר או זמרת וקצת ריקודים. אפשר היה לצאת במשך היום עם אוטובוס של המלון הלוך חזור חינם לאנטליה והיה שם נורא משעמם. משהו כמו עזה משודרג ויקר יותר. מבחינת טיולים אין ספק שזה ממש לא האזור. אין שם כלום חוץ מבתי מלון ושדות זנוחים. לעומת זאת, היינו לפני 10 חדשים באניה מג'יק ונתנו באלנייה ולקחנו טיול גם לעיר שנקראית סידה. שם היה מענין והיה מה לראות וזה גם שונה מאד מאנטליה. בעצם זה דיי מקסים. אם בטיולים חשקה נפשך נראה לי שבתורכיה יש מסלולים מענינים מאד אבל הם לא בקרבת אנטליה. תתייעצי עם סוכן הנסיעות שלך. בהצלחה

דווידו

New member
תשובה לציפי ולליטה

נכון הקלבים הינם משעממים על כן בחרתי במלון חצי פנסיון בוא איני מיתחיב לעצמי להשאר כל היום במלון( פן חס בחלילהלא אפסיד ארוחה) מהמלון שהייתי יצאו טיולים (בעיברית) לאזורים שונים באזור ,מפלים מקסימים,כפרים ועוד אטרקציות נכון שבשנה שעברה בהיותי נאיסטמבול הטיולים היו יותר מענינים אך בכל זאת מאוד נהנתי גם הפעם בוקר טוב דווידו

למעלה