רק רציתי לשתף :)

רק רציתי לשתף :)

חבר שלי נפל מחובלים לפני 3 שבועות אחרי 7 חודשים ארוכים וקשים.. אני הייתי הכי מבואסת בעולם בשבילו אבל הוא לא היה מבואס בכלל בעקבות הרבה דברים ובעיקר היחס שהוא קיבל מהם.. 3 שבועות הייתי איתו כל יום, כל ערב, והיה הכי כיף בעולםם כל כך התגעגעתי לתקופה הזאת והיום הוא "התגייס" מחדש ללוט"ר.. וזה היה ממש פתאומי אתמול הוא עבר את הראיון ועכשיו הוא כבר בדרך ליחידה אז אני יודעת שיהיה עכשיו הרבה יותר פשוט כי הוא לא יצא כבר 28-2 כמו בחובלים, אבל לקחו לי אותו מהר מדיי :( אני ממש מקווה שילך לו טוב ושהוא יהיה מרוצה, וחוץ מזה תמיד אמרתי שמדים ירוקים יותר מתאימים לו :p מחרתיים אנחנו נוסעים לצימר ליומולדת שלי + 4 וחצי שנים שלנו.. מזל שלמרות הגיוס הפתאומי הוא לא סוגר מחר ! והתגעגעתי אליכן :) לא כתבתי פה מלא זמן למרות שקראתי כמעט כל יום..

pc girl

New member
איזה יופי!

קורס חובלים זה מזעזע... כשהייתי בבהד דיברתי עם כמה חובלים (שהיו רק בחודשים הראשונים שלהם), והם סיפרו מה הם עושים... קיבלתי חום!!! אבל באמת כל הכבוד לו שהוא הגיע עד השלב הזה... באמת שזה נורא מה שהם עוברים בקורס הזה... וגם אחכ השירות לא פשוט בכלל... מה זה לוטר? בכל מקרה, שיהיה לכם הרבה הרבה מזלט, ותהנו בצימר!!!! ושיהיה לו בהצלחה בתפקיד החדש :)

תודה רבה :)

אני לא יודעת עד כמה זה מזעזע מבחינת תפקיד כי זה מעניין אבל מבחינת יציאות ות"ש זה מזעזע.. לוט"ר זה יחידת לחימה בטרור שבמסלול לוומדת לוחמה בשטח בנוי, קרב מגע וכל מיני כאלה ואחרי המסלול מתחלקת ל2 - חלק נשארים מדריכי לוט"ר שזה להדריך את שאר הלוחמים למה שהם למדו, וחלק הופכים ללוחמי לוט"ר אילת שזו יחידה לוחמת רגילה.. גם לי לא היה מושג מה זה עד תחילת השבוע חח :)

pc girl

New member
וואו, נשמע ממש מעניין

כמה זמן יהיה עכשיו הקורס\אימון שלו? וכן חובלים זה מאוד מעניין, אבל ווווווואוווווווווווווו קורעים להם את התחת בכושר שהם צריכים להיות בו, ובמבחנים הפיזים שלהם שם... וזה בלי לדבר על הטבילות שהם עושים
...

maayanimi

New member
מזל טוב!

גם חבר שלי נפל מהקורס... והגיע בסוף ל"רוכב שמיים". גם הואעכשיו בדרך לבסיס. לא שאני יודעת מה התנאים המקום החדש... אבל אני בטוחה שזה יהיה שיפור מממש משמעותי לעומת חובלים! חחח אחריי שהייתי איתו כ"כ הרבה בשלושה שבועות האחרונים, אני ממש לא מבינה איך עברתי שבועות בלי לראות אותו ולדבר איתו רק פעם בשבוע לכמה דקות.. תהנו מלא מלא בצימר! ושיהיה לחבר שלך המון בהצלחה:)

לא היה לי מושג שגם חבר שלך נפל

חבאר שלי גם ממש התלהב מרוכב שמיים, הוא עבר את הראיונות לשניהם וקיבל לוט"ר (ההעדפה שלו).. אני בטוחה שזה קטן עלינו עכשיו מעיין :) לא משנה מה יהיה יהיה בטוח יותר טוב !! אחרי 3 שבועות כאלה באמת באמת שאני מעריכה כל דקה איתו.. חשבתי שיהיו עכשיו 4 חודשים כאלה ולא רק חודש בקושי אז זה דיי הפתיע אותי אבל זה עדיף בשבילו.. בכל מקרה ה3 שבועות האלה היו מדהימים וכמוני כמוך - פתאום שוב מוזר לי שאני לא יכולה להתקשר אליו סתם כי בא לי..

M o r k a

New member
אני מה זה נלחצת מהדיבורים שלכן על חובלים

חבר שלי התחיל את הקורס לפני חודש... וואי אני כלכך דואגת לו אנחנו בכלל לא מדברים כי אין להם פלאפונים... ואני כלכך מפחדת כי אני מתגייסת עוד 3 חודשים ואני לחוצה שנפספס אחד את השני שהוא יצא אני אסגור וכאלה... כי אני יוצאת 11\3 כבר אמרו לי מראש וככה זה כל השירות... בא לי לבכות כלכך קשה לי עכשיו... היציאות שם לא משתפרות??? וברור שאני רוצה לתמוך בו ולעבור את זה איתו ביחד אבל וואי המרחק הזה נוראי... יהיה בסדר נכון???

אירלין

New member
אוי...

גם חבר שלי בחובלים (בקורס עם חבר של Morka ). קיבלתי ממנו מכתב היום והוא מספר לי שם שבאמת ממש קשה. מתייחסים אליהם מגעיל ממש והם כל הזמן בפעילות ורצים ומתזזים אותם, יש להם כל הזמן הקפצות באמצע הלילה והם כמעט ולא ישנים. אני בטוחה שהרבה שם רוצים לפרוש כי זה פשוט קריעת תחת... הקושי באמת מוריד מהעניין של הקורס או שזה רק אצל חלק? אני לא יודעת, חבר שלי עדיין מתלהב מכל השירות שלו ומחובלים וכל זה, אני רק לא רוצה שתרד לו המוטיבציה בגלל זה...

תגובה לשתיכן..

קודם כל מלא בהצלחה לחבר בשירות ובמלא בהצלחה לכן בקשר אפשר לעבור את זה כמו גדולים, להתכתב במכתבים, והכי חשוב תמיד תמיד לתמוך.. הקושי לא הוריד לחבר שלי בכלל - להפך, הוא היה מורעל על הקורס הזה.. מה שהוריד לו זה היחס שהוא קיבל אחרי שאמרו לו שהוא לא עבר את המבחן.. מי שבאמת אוהב את זה הקושי לא משפיע עליו.. שיהיה מלא בהצלחה לחברים, ואל תדאגו - אחרי חצי שנה +- הכל משתפר.. גם היציאות משתפרות וגם יש פלאפון כבר :)

maayanimi

New member
מסכימה..

קודם על באמת בהצלחה לשתיכן ושני החברים שלכם. גם חבר שלי היה מורעל על הקורס ורק אחרי היחס שהוא קיבל בסוף הוא שינה את דעתו עליו. אני יכולה להגיד לכן שזו תקופה באמת קשה, כמו שפולי אמרה, אבל יש להגם צדדים חיוביים, אם אתם באמת אוהבים אחד את השנייה התקופה הזו רק תחזק את הקשר שלכם ותגרום לכם להעריך אחד את שהני. ובאמת שבסוף היא עוברת ובסוף מגיע שיפור גדול! הכי חשוב זה שתתמכו בהם ותהיו שם בשבילם (כן גם מרחוק), זה בהחלט קריעת תחת הקורס, ומתזזים אותם מלא,אבל הידיעה שיש חברה שמחכה ואוהבת אותם בבית, ממש עוזרת להם!:) והכי היכ חשוב- תהיו אופטימיות!

GrowingMadness

New member
לוט"ר.? מגניב D:

אני גם שמעתי דברים לא משהו על חובלים אז זה בטח רק לטובה הנפילה הזאת.. :) תהנו מלאמלא בצימר

למעלה