רק רציתי לשתף מישהו

רק רציתי לשתף מישהו

אני מקווה שלא עשיתי טעות אבל אני נואשת לאללה. הלכתי היום לשוק הפישפשים וקניתי לי מכונה ב150. המכונה היתה תקינה, עבדה אבל רק היתה מאובקת ולא ידעתי איך משחילים את החוט והכל אז פשוט כבר הלכתי למקום שמתקנים בו מכונות בהדר והשארתי אותו שם שיסתכל עליה, יתקן, ישמן ויסביר לי. בכל אופן בעוד כמה ימים הוא אמור להתקשר ולהגיד לי כמה כל העסק יעלה. מדובר במכונה אריקה 300 אם אני לא טועה והיא נראתה לי דווקא די טובה בשביל הצרכים שלי.. גם נתקלתי במכונה שאני קצת מתחרטת שלא קניתי שתהיה אצלי באופן זמני: מכונה פיצית בשביל תפר יחיד ותפר כפול והיא עובדת על בטריות
זה עלה איזה 20 שקלים אבל זה היה כל כך חמוד..
בכל מקרה מישהו מכיר את המכונה? חושבים שעשיתי טעות?

שש שבע

New member
טעות ב150 ש"ח?

הלואי והטעויות שלי היו מסתכמות במחיר כזה. ואם כן, אז מה? לפחות לא הגדלת את הטעות בעוד 20 ש". המכונה ההיא צעצוע.

אני יודעת שזה מחיר נורא קטן

אבל יש עוד לפחות 200 שקל על תיקון.. ואם היא תעשה כמה סוגי תפרים אז זה בהחלט ישתלם. וחוץ מזה שאני מרוששת
ברור שהיא היתה צעצוע אבל היא בטוח תהיה הרבה יותר מהירה ומדויקת ממני. למה לעזאזל מייצרים כאלה דברים בכלל?
בכל מקרה אני עוד לא כל כך בטוחה שזאת טעות. לפי איך שהיא נראתה היא דווקא די תקינה אני פשוט צריכה להבין איך לעזאזל מתפעלים אותה.

המתקן התקשר

ואמר לי שמשהו שם בברגים היה הרוס והוא המייבא של המכונה ורק הוא יכול לתקן אותה ויש לי מזל וכו' וכו' וכל הסיפור יסתכם ב250 שקל. הוא סיפר לי סיפור שלם ויכול להיות שהוא גם דופק אותי עקב חוסר ההבנה והמראה הצעיר שלי אבל אולי אני חשדנית
בכל מקרה לא איכפת לי כי זה בדיוק הסכום שהיה לי- 400 שקל. רציתי למצוא מכונה נורמלית בסכום הזה ועובדה שהצלחתי (למרות שהיא עוד לא אצלי אז טפו טפו שום בצל מלח מים נוקאוןווד חתול שחור) תאחלו לי בהצלחה ויש מי לאק ועדיין אף אחד לא סיפר לי אם הוא מכיר את המכונה
לצערי לא מצאתי עליה כלום בגוגל אז אולי זה לא משהו מוכר אבל אולי בכל זאת?

למעלה