רק רציתי לשתף אתכם

רק רציתי לשתף אתכם

עד לפני זמן לא רב תיעבתי עישון. אך בפורים פגשתי את ה"מושיע" שלי- מישהו שהביא לי סיגריה. מאז אני מעשן. כרגע רק 5 ביום. ואני מוכרח להגיד לכם, זו התקופה המאושרת ביותר בחיים שלי. אף פעם לא הרגשתי כ"כ שמח לפני שהתחלתי לעשן. זה כאילו התחלה חדשה לגמרי בחיים שלי... אני לא רוצה ואני בחיים לא ארצה להפסיק לעשן... כי מה זה כבר בריאות פיזית בשביל רוגע נפשי כ"כ טהור? לילה טוב.

והאמצעי בהחלט מקדש את המטרה

הרי מה הרעיון להיות גמול מעישון אבל להיות אומלל כל החיים?

eyalbd

New member
קשקשן

אתה לא נהנה מהעישון. אתה רק סובל מחוסר הסם (ניקוטין) והעישון נותן לך עוד מנה ל30 דקות. כאשר לא תזדקק לסם לא תסבול. מניסיון! המים שהכי נהניתי מהם הם מי שתיה חמימים מצינור מים אחרי משחק כדורגל ארוך בשכונה. הם כנראה מים לא טעימים. ודאי שאינם מי מעין אבל הייתי כ"כ צמא ומיובש וטעמם היה לי אותו רגע הטעם הנפלא ביותר ביקום. הנמשל ברור. כשתפסיק להיות מכור לניקוטין לא תסבול.

מתי אמרתי שאני סובל?

רק אמרתי שממתי שהתחלתי לעשן אני אדם הרבה יותר שמח ומרגיש הרבה יותר טוב. ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, שזה ניקוטין וכו' אבל זה לא משנה את התוצאה: שלפני שעישנתי היה לי פחות שמחת חיים ועכשיו אני מאושר!

ProgE

New member
סלח לי - אתה אידיוט

אין שום תועלת בעישון - רק חסרונות ובטונות. אתה לא נהנה מעישון - אתה רק מדכא תיסמונת גמילה מהסם. זה כמו לדפוק את הראש בקיר רק כדי להינות מהתחושה שאתה מפסיק.

למעלה