רק רציתי לשתף אותכם/ן...

מיסתי

New member
רק רציתי לשתף אותכם/ן...

את שעובר עלי בימים אלו בתור אחת שגרה בצפון הארץ. מטוסים כל היום וכל הלילה מעל ראשי , "בומסים" (בומים) על ימין ושמאל וכל המתח המתלווה לעניין בהחלט לא מוסיף לי... אתמול החלטתי שאני מפחיתה את כמות הפעמים שאני רואה ושומעת חדשות. חבר'ה מרוב מתח אני כבר מדמיינת שאני שומעת בומים שלא היו בכלל (אלה סתם רעשים שבדרך כלל נשמעים). נקווה שכל המלחמה הזו תסתיים ובמהרה!!

אבזץ

New member
חיבוק חיבוקות ונשיקות

מה עוד יש לי לומר? אמרו עכשיו ברדיו חצי מליון פליטים. אני מתחיל לחשוש שאנחנו קצת מגזימים שם. נראה לי מעט מוגזם. צריך לזכור שכל פליט, ברבות הימים, הופך להיות שגריר רע למדינתינו, במקרה הטוב. או מחבל נאלח במקרה הפחות נעים. תהיי חזקה. מקווה שזה יגמר מהר. למרות שהצבא מכניס לשם כוחות רגליים. כבר הספיקו לשכוח את הגילגול הקודם... אני יותר מחושש שאנו חוזרים לבוץ הטובעני הלבנוני. בינתיים ברדיו משמיעים שירים יפים. תהני מזה ותקליטי לימים שרק שריקות הקטיושות ופיצוצי מטעני הצד ישמעו... צ'טער, לא רואה לזה סוף טוב. ולמה לעזאזל להכניס כוחות רגליים, למה? איפה המודיעין המהולל, שידע איפה יושב נסראללה? לא נתנו להם מספיק שנים כדי להחדיר סוכנים לשם וכדי לפתח אמצעי מעקב טכנולוגיים?! מכל הלחימה הזו נחשף מודיעין מחורבן ולא יעיל בעליל. וזה רק קצה הקרחון של מחדלי המודיעין. וכדי לכסות את הערווה צה"ל מכניס לשם בשר תותחנים (גולנצ'יקים חדורי מוטיווציה). פשוט גועל נפש.

מחממנוע

New member
מסכים אתך

לבי לבי על חלליהם, מעי מעי על חלליהם איך נפלו גיבורים, ילדים, הם עדיין ילדים! הבט בתמונות.

באמת שצה"ל הגזים...

בדיוק לפני כמה דקות אמרתי את דעתי לאמא. ידעתי שזו תהיה טעות.. אבל כמה אפשר להתאפק? הדיע הזמן שאני אמנע מלאות חדשות. זה לא עושה לי טוב. ולך, כותבת ההודעה, אני שולחת חיזוקים וחיבוקים. גם אני במצב הזה.. כל שאנו יכולים\ות לעשות זה לקוות שיסתיים המצב הזה. חלאס.

למעלה