רק רציתי לציין ש...

אהבתיה

New member
רק רציתי לציין ש...

אני ממש אוהבת את "על פי תנועת הרכבות" ! אחלה שיר לטעמי! יש לו קצב ממש טוב שמקפיץ כזה ועושה לי מצב רוח טוב...אני מחכה לביצוע שלו באמפי בקיסריה...אני כבר רואה שזה הולך להיות משהו ממש יפה...בעיקר גם בזכות הגיטרה של סינגולדה שלוקחת חלק חשוב בשיר...
ואם כבר באמפי עסקינן, ציפור קטנה לחשה לי שיתכן שלא יהיו הופעות השנה באמפי מאחר והקיבוצים השכנים מתלוננים על הרעש מההופעות של שלמה! פשוט לא יאומן!!!! רעש??? לזה הם קוראים רעש??? הם צריכים להגיד תודה שהם שומעים אותו ככה!! חוצפנים!!!! אני לא יודעת מה יהיה אם לא יהיו הופעות של שלמה הקיץ...זה לא אותו דבר בלי הופעות של שלמה בקיץ...התנחמתי בזה שאני אלך לאמפי אם לא הלכתי לצוותא (לצערי...
) כך שלא אסכים שלא יהיו הופעות של שלמה!!!!! מישהו אולי יודע על זה עוד פרטים? האם זה בכלל נכון? האם הציפור שלחשה לי את זה שיקרה??? היתכן?!

שיר3

New member
אני מקווה מאוד שאת טועה

כן אין מה להשוות הופעות במקום סגור בקיץ למקום פתוח שזה קיסריה הכי טוב

אהבתיה

New member
גם אני מקווה שזה לא נכון

אין כמו ההופעות בקיץ בקיסריה....משהו אדיר!

Az_24

New member
אני כמעט בטוח שזה לא נכון

א. כי זה לא הגיוני, הרי שנים כבר מופיעים שם אמנים (אמנם אפשר להגיד ששלמה מופיע שם הכי הרבה מכולם ורק הוא, כמובן, מסוגל למלא את האמפי כל פעם מחדש) ואף אחד לא התלונן. ב. במוצ"ש (לפי מה שאני יודע) מותר לעשות רעש ובלאגן עד 12 בלילה אז בשביל עוד שעה וחצי לא יעשו מהומה...

למעלה