רק רציתי לציין ש...
אני ממש אוהבת את "על פי תנועת הרכבות" ! אחלה שיר לטעמי! יש לו קצב ממש טוב שמקפיץ כזה ועושה לי מצב רוח טוב...אני מחכה לביצוע שלו באמפי בקיסריה...אני כבר רואה שזה הולך להיות משהו ממש יפה...בעיקר גם בזכות הגיטרה של סינגולדה שלוקחת חלק חשוב בשיר...
ואם כבר באמפי עסקינן, ציפור קטנה לחשה לי שיתכן שלא יהיו הופעות השנה באמפי מאחר והקיבוצים השכנים מתלוננים על הרעש מההופעות של שלמה! פשוט לא יאומן!!!! רעש??? לזה הם קוראים רעש??? הם צריכים להגיד תודה שהם שומעים אותו ככה!! חוצפנים!!!! אני לא יודעת מה יהיה אם לא יהיו הופעות של שלמה הקיץ...זה לא אותו דבר בלי הופעות של שלמה בקיץ...התנחמתי בזה שאני אלך לאמפי אם לא הלכתי לצוותא (לצערי...
) כך שלא אסכים שלא יהיו הופעות של שלמה!!!!! מישהו אולי יודע על זה עוד פרטים? האם זה בכלל נכון? האם הציפור שלחשה לי את זה שיקרה??? היתכן?!
אני ממש אוהבת את "על פי תנועת הרכבות" ! אחלה שיר לטעמי! יש לו קצב ממש טוב שמקפיץ כזה ועושה לי מצב רוח טוב...אני מחכה לביצוע שלו באמפי בקיסריה...אני כבר רואה שזה הולך להיות משהו ממש יפה...בעיקר גם בזכות הגיטרה של סינגולדה שלוקחת חלק חשוב בשיר...