רק רציתי לספר...

רק רציתי לספר...

היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודעין... ואני כמו איזו סתומה התחלתי לשמוח והכל (כמה חברות שלי קיבלו גם זימון כזה למבחנים, וכבר עשו אותם... ואני חשבת שאני לא חכמה מספיק בשביל זה) קיצר, אחרי שנרגעתי התחלתי לקרוא את המכתב בהמשך היה כתוב בסוגריים: "(במידה והינך חניך\ה פנימיה צבאית, ממששיך בלימודים במגרת העתודה וכו' הנך פטור\ה מלהתייצב למבחנים והינך מתבקש להודיע לנו על כך)." זה היה הכי מבאס בעולם
אוף, אני כ"כ מתאימה למודעין שחבל"ז! מה, כל אחד יגיד עליי שאני באתי מהשב"כ! אוףףףףףףףףף. מה, אין שום דבר שאני יכולה לעשות? אין בקשות? משהו? יש כאן מישהו שיודע על זה דבר מה? אההה ואגב, באיזה תאריך אנחנו מתחילים ללמוד? 29 או ה-1 לחודש?

shimonev

New member
הנה עוד סיבה לא ללכת לטכני

כי הטכני דופק לך גם את כל השירות הצבאי כולנו כשוחרים לא נוכל להתגייס בקלות ליחידות אחרות חוץ מטייסות תחזוקה בחיל-האוויר אז כולם נדפקנו לא רק בחיים אלה גם בצבא

murzik3591

New member
אני מנסה להבין את הראש שלך אבל...

פשוט לא מצליח, התנאים במודיעין על הפנים. מכתבים כאלה נשלחים לכל בקוש שה"קבה" או "כבא" או איך שלא קוראים לחרא הזה עבר את ה53 בסקאלה של 10 רמות(46-56), אז כן. את זכית להיות במחצית החכמה של של בני גילך אבל לפי התגובה שלך לא רואים את זה, רוצה לשבת ולשחק באגוזים בתנאים לא תנאים בחור עם יציאות של פעם שחודש
למה לא אמרת לפני כן
אז באמת אני משתתף בצערך שאת בטכני.

../images/Emo12.gifלא ידעתי שהתנאים שם כ"כ גרועים!!

אז לפי מה שאתה אומר, אני מבינה שאני צריכה לשמוח שלא הלכתי לשם אלא לחיל האויר? (לא שחיל האויר זה גרוע...
) לפי מה שקראתי בטופס המצורף ובאתר האינטרנט זה לא גרוע כ"כ.. אבל כמו תמיד, הצבא בטח יראה את הצדדים הטובים של החיל\מקום כדי למשוך אנשים (אממ... יש לי בקשר לזה דה ג'ה וו, זה היה גם בטכני?!)

murzik3591

New member
בטח שזה לא כ"כ גרוע, והטכני גן עדן.

האמת אולי הגזמתי אבל עד כמה שידוע לי(והאמת אני כסיל לא קטן) המסלול שאת נמצאת בו יותר טוב מכל מה שחייל המודיעין יכול להציע לך נכון להיום.

למעלה