רק רציתי לספר ש.....

רק רציתי לספר ש.....

לא מזמן ביקשתי את עזרתכן ברעיונות למתנות לאורחי החתונה, אז ראשית רציתי לומר תודה , אימצתי את אחד הרעיונות ועשיתי מחזיקי מפתחות עם מדבקות וטכניקה של ישון על חמסות ויצא שובה לב. בנוסף רציתי לספר לכן על היחס שזכיתי לו בחנות יצירה בצומת רעננה, רכשתי 100 חמסות במבצע של 4 פלוס אחד חינם ולאחר יומים החלטתי להוסיף עוד 25 חמסות נוספות כי מספר האורחים גדל, אז הלכתי לאותה החנות פעם נוספת וראיתי את אותו שלט של מבצע, שהגעתי לקופה המוכרת לא ידעה על המבצע אז סיפרתי לה ואז הגיע המנהל חנות והתחיל לצעוק עלי שזאת טעות ולמה להנציח את הטעות ואיזה חצופה אני ואני לא יודעת על מה אני מדברת ועוד ניבולי פה נעימים לאוזן, אז מבחינתי הפסדתי כמה שקלים אבל הוא הפסיד לקוחה שנעלבה מהיחס המזלזל, גם אם עשו טעות יומים קודם וקיבלתי מחיר מוזל יש דרך לפנות לאנשים.

Netel

New member
למה את לא נוקבת בשם החנות?

שכולם ידעו ממי יש להזהר,ולא יפרנסו אותו עד שילמד יחס ללקוחות מהו

katavor

New member
לפי החוק - אם יש שלט של מבצע

בחנות - עליהם לתת לך את המוצר במחיר שנקוב בשלט, אם זה טעות. החוק בדיוק מגן ממצבים כאלו שבאים לקופה - ורק אז מסתבר שאין מבצע או שהמחיר אחר. היה עליהם לתת לך את המוצר במחיר מבצע. והיה עליך להתעקש, כי רק ככה החנויות לומדות לכבד את הצרכן. במקום שלבעל החנות יהיה לא נעים - אז צועקים - ואז לנו לא נעים כשזה בדיוק צריך להיות להיפך. בכל מקרה- מזל טוב והמון שמחה, אושר ובריאות

niya

New member
../images/Emo31.gifחשוב

לפרסם את שם החנות כדי שאף אחד לא יקנה אצלו!!!

tsDesign

New member
חוק הגנת הצרכן אומר שבעל החנות

צריך למכור בדיוק לפי מה שכתוב בשלט ואם הוא לא מעוניין למכור כך עליו להסיר את השלט - אחרת הוא עובר על החוק והצרכן יכול לתבוע אותו...

החנות היא אכן "אקוורל"

וכל כך נעלבתי מהיחס המזלזל שהחלטתי שבשביל לא להרוס לעצמי את היום במריבה עם איש קטן אני הפעם אתעלם ולא אחזור לקנות שם.

msorit

New member
אני קונה בחנות הזו קבוע

ומעולם לא ניתקלתי שם במוכר או ב"בעל חנות" אלא דוקא באישה שנראית אחראית על העסק והיא דוקא נחמדה מאוד וכן שאר המוכרניות הצעירות שמסתובבות בחנות ענקית עם מגוון גדול ומחירים סבירים יחסית , לא זול כמו בדרום ת"א אבל גם לא יקר כמו בתוך העיר

גם אני הופתעתי ש..

האיש הלא נחמד הצהיר על עצמו כבעל החנות כי יום קודם האחרית אמרה לקופאית שהחמסות עץ במבצע והיא אכן היתה מאוד נחמדה, אבל כנראה שהוא בעל החנות כי הקופאית והעובדת לא העזו להתווכח... אני לא בקיאה במחירים, והמוכרות הצעירות היו אדיבות להפליא אך אינפורמציה זו אינה רלונטית ליחס הגרוע שזכיתי לו ....

בתור לקוחה ותיקה מאוד של אקוורל...

אני מאד מופתעת ממה שאת מספרת. אני תמיד זכיתי ליחס מצויין בחנות. ודרך אגב- לחנות אכן יש בעלים ושמו אלירן, מניסיוני איש נחמד מאוד.

למעלה