רק רציתי לספר לכם ש...

רק רציתי לספר לכם ש...

הבחור ההוא... התקשר אלי בסוף.. אחרי יום וחצי של דילמות ומחשבות עםעצמי הוא התקשר ורצה שנקבע מתי להפגש שוב..אז זהו שהכל טוב ויפה אבל.... ישלי הרגשה שככל שעובר זמן ויש זמן לחשוב אנימרגישה שאני לא רוצה...הכל בסדר אצלו אבל משו אצלי מוזר, מעצבן אותי לחשוב עליו..מלחיץ אותי שיתקשר שוב..כולי בלבולים..לא נותר לי אלא לצאת איתו שוב..נכון?? תנו עצות,טיפים...איך להרגיש בנוח..איך לחשוב חיובי... תודה ויום מצויין‎;)

haley

New member
הי../images/Emo13.gif לדעתי מה שקורה,

ואני אשחיל כאן גם "אמרתי לך!" (לא להתקשר, הוא יתקשר
...), טוב לא קל לי לשים את האצבע בדיוק על מה שקורה(חוץ מהעובדה שהיוצרות התהפכו..), ועוד להעביר את זה בכתב...אז אני פשוט אגיד מה לדעתי את צריכה לעשות. קודם כל, תסכימי איתי שהמצב הנוכחי, בו את לא בטוחה אם את רוצה אותו, הרבה יותר טוב לך מהמצב שלפני כמה ימים, בו היית לחוצה ועצבנית כי חיכית לטלפון ממנו
אז כבר התקדמות... לדעתי תני לזה עוד צ'אנס, אמרת בהודעה שלך אז אאל"ט שהיה לך כיף איתו, ושאת רוצה להמשיך להיפגש...אז מה השתנה מאז?... רק הגישה שלך, וזה לטובה...פשוט צאי איתו לעוד דייט, בלי לחץ, בכיף, תבדקי את האפשרות, תראי אם את שוב נהנית, והכי חשוב, תזכירי לעצמך לא להילחץ ולהמשיך לקחת דברים בקלות גם אם זה יתפתח לאנשהו וגם אם לא. בקיצור, לא עוד ימי ציפייה לטלפון שמבושש לבוא
בהצלחה!

לדעתי הוא בילבל אותך ואת בילבלת את עצמך

כך שאת כבר לא יודעת מה את רוצה. אני חושבת שאת צריכה לקחת זמן לעצמך ולשקול אם זה מה שאת רוצה באמת, כדי שלא סתם תיכנסי למערכת יחסים מתחילה ותתבלבלי עוד יותר וגם תבלבלי.

את סתם בילבלת את עצמך

כולה בן-אדם שנפגש איתך פעם אחת,התקשר סה"כ אחרי יום וחצי אולי הוא לא רצה להראות שהוא מתלהב ממך ולהלחיץ אותך ? יום וחצי !! רק !! וזו רק ההתחלה !! סובלנות בכל אופן, זו דעתי אם "ירד לך החשק" בגלל "חוסר הרצינות" שלו אם יש סיבה אחרת זה כבר משהו אחר .. גם לי זה קורה , כשאני מכירה מישהו ומתלהבת ממנו לרגע ואז אחרי כמה ימים אין לי בכלל עצבים להכיר אותו .. אבל כשזה קורה אצלי יכול להיות שזה קשור לכך שאני חוששת מלהתחיל מחדש .. כל הכאב ראש הזה מחדש ...

תגובה

אם אינך רוצה, אל תתקשרי אליו. אם יתקשר, החליטי אם נעים לך באותו זמן לדבר אתו, ונוטי את השיחה בהתאם. אם אינך מוצאת ענין לדבר אתו, אל תשתפי אתו דברים אישיים.

yoli

New member
בוקר טוב

אני שאנת התבלבלות וכאלה. וגבר שלא מתקשר יום יומיים סתם ככה זה גם מוריד ממנו וגם מעצבן. אבל יש בעיה. התחלות זה דבר רגיש ולא ברור. ואת צריכה לדעת מה את מרגישה ...

למעלה