רק רציתי לכתוב ש..... אני אהיה בהופעה של משינהההה וסליחה על ההתפרצות הפתאומית
פ פיטרינית New member 30/4/03 #1 רק רציתי לכתוב ש..... אני אהיה בהופעה של משינהההה וסליחה על ההתפרצות הפתאומית
ה הכל התחיל בנאצר New member 30/4/03 #2 אני הייתי היום../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif וגם כמובן בקיסריה
פ פיטרינית New member 30/4/03 #4 נכון שממש כיף להגיד את זה? ../images/Emo6.gif האא כן.... וגם לפתוח רדיו ולשמוע את השיר החדש
K kortex New member 30/4/03 #5 ולראות את השיר במצעד של הרדיו כשכתוב: משינה-משהו קטן וטוב אח, ההנאות הקטנות של החיים.
M mAsHiNaGuY New member 30/4/03 #6 נחשו מה? גם אני הייתי היום אבל אני לא אוכל להגיע להופעות בקיץ לצערי....
P pinky365 New member 30/4/03 #7 זה עדיין לא נקלט לי עד הסוף.... בדיוק יומיים לפני שהודיעו שתהיה מסיבת עיתונאים אמרתי לחברה ש"בקטע הזה של משינה, פשוט נולדתי כמה שנים מאוחר מדי" ועכשיו... וואו! אני לא מאמינה! עכשיו יהיה עוד דור שלם של מעריצים שידע מה זה הופעה של משינה!
זה עדיין לא נקלט לי עד הסוף.... בדיוק יומיים לפני שהודיעו שתהיה מסיבת עיתונאים אמרתי לחברה ש"בקטע הזה של משינה, פשוט נולדתי כמה שנים מאוחר מדי" ועכשיו... וואו! אני לא מאמינה! עכשיו יהיה עוד דור שלם של מעריצים שידע מה זה הופעה של משינה!