רק רציתי לחלוק

Osnatz1

New member
רק רציתי לחלוק

שהתחיל להתקלף לק הנצנצים ששמתי בשבת (אחלה עמידות, נבלה) אז החלטתי להסיר אותו, ובנתיים זה נראה כאילו דרדס עם חליפת פייטים התאבד לי על הציפורניים. אין בי כוחות לעבור ליד השניה, קפא לי התחת כבר מהאצטון
לק נצנצים (ועוד כחול!!!) - NEVER AGAIN

bluestvixen

New member
רכשתי לק של צ'יינה גלייז בשם blue sparrow

שהוא גם מאט וגם יש בו נצנצים. מרוב תסכול בזמן ההסרה רציתי לכרות אצבע או שתיים.

Osnatz1

New member
יש לי את הBLUE IGUANA שהוא די דומה

הוא כמו הגרסה השימרית של הספארו..
אז בקטע הזה פחות היה שואתי, אבל הסתובבתי אחרי ההסרה שבועיים עם אצבעות כחולות בגללו... בקיצור, תכננתי גם על אטלנטיס של צ'יינה אבל אין מצב שיהיו בי הכוחות להתמודד עם ההסרה הזו שוב, ולא משנה כמה הלק היפה :) עכשיו מרוב סבל שמתי ניוד של שיק כדי שאפילו אם הוא יתחיל להתקלף לי פחות יראו ואני לא אצטרך לראות מסיר לק בשבוע הקרוב.. ועדיין כולי נצנצים all over :(

bluestvixen

New member
אחרי שהורדתי את It's my year של OPI

הידיים וכל הסביבה המיידית שלי היו מלאות נצנצים. נוראי. אבל הוא כ"כ יפה שאני מוכנה להתמודד עם זה שוב

תנסי את המייבש של פושה

היום הסרתי לק שהיה עלי מיום שישי בבוקר ונראה במצב טוב ממש, סתם כי נמאס לי וכל זה בזכות המייבש הזה שלפני כן אם לק החזיק לי יומיים זה היה נס והיו גם לקים שהחזיקו לי פחות מ-12 שעות

poshe זו חברה שמייצרת בין היתר מייבש לק

שנקרא משהו כמו super fast drying... אני קניתי באיביי Poshe Super Fast Drying Shine And gloss Top Coat 0.5oz ) אצל המוכר הזה: beautyzone2007 עלה לי 3.5 $+ 4$ משלוח

poynter

New member
מוכר מומלץ ביותר

המלצתי עליו הרבה כאן.. קניתי ממנו עכשיו את הבקבוק הגדול של המייבש לק, אני מחכה שיגיע, ואם אתן תוהות למה המשלוח "גבוה" זה בגלל שהוא שולח במשלוח אקספרס לארץ.

lilo4

New member
תודה על ההמלצה!

אני ממש רוצה לנסות את המייבש של פושה, כשהנוכחי יגמר אני אנסה אותו

תשתפי אותנו רק שימי

רצוי לא להשתמש בו סמוך לשינה כי אז הריח שלו -שedenable מתלוננת עליו (ובצדק) ממש מורגש (משהו שמזכיר דבק מגע לייט) במהלך היום אני ממש לא מריחה אותו

mAmA MiSiSiPi

New member
טיפ להורדת לק נצנצים

http://honeylushy.blogspot.com/2011/08/how-to-remove-sparkle-nail-polish.html אומנם לא הכי בריא לציפורן אבל בהנחה שאת מורחת לק נצנצים לעיתים רחוקות זה יכול להיות פתרון לא רע.

למעלה