רק רציתי לומר...

m O r P h E u S

New member
רק רציתי לומר...

סליחה אם אני משתמש במילים גסות אבל אני כרגע שומע את הדיסק Images&words ומי שלא יודע של מי הדיסק הזה אז זה הדיסק של Dream-Theater ואני באמת מצטער שאני כותב את זה וזה יראה לכם מוזר אבל גמרתי עליו עליו=Mike Portnoy=אלוהים!!! כל פעם כשאני שומע אותו אני גומר (ואני שומע אותו כל היום) ועכשיו גם ראיתי תמונה שלו יו הוא כזה כוסי!!! ודבר נוסף-אני ודניאל ראינו סרט כחול של פטרוסי והוא כזה כוסון יו אנחנו גמרנו איזה 10000 פעמים ואפילו השפכתי לדניאל לפה!!!

dickies

New member
אממממ

טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב

m O r P h E u S

New member
אתם לא מבינים כלום!!!

אוקי תיראו מייק פורטנוי הוא בשבילי לא גבר! הוא אל אנושי! יש לי חברה ואני אוהב אותה מעוד והיו לי יזיזות ככה שאני לא הומו (עדיין לא) אבל כשאני שומע אותו אני כאילו מרגיש כל כך טוב בדיוק כמו אחרי גמירה טובה! אתם יודעים שמוסיקה באה לרגש את אותו אדם ששומע אותה וככה הבן אדם יודע איזה מוסיקה הוא אוהב! אתם בטח מבינים שלא באמת גמרתי פיסית (כאילו עם שפיך והכל) על מייק פורטנוי אבל נפשית שאני שומע את המוסיקה אני מרגיש ממש טוב (כמו אחרי גמירה) נ.ב. טיפה חוש הומור לא יזיק!

m O r P h E u S

New member
כ-ב-ד-י-ם!!!

נ.ב. סתם לידע כללי לדרים טיאטר של שיר ממש ענקי שניקרא! אנה לי

PorTnoY

New member
אני מ0כים איתך בהחלט !!!

חשבטי שרק אני ככה.... ועכשיו אני מגלה שלא.... אני מעושר עד שמיימה !!!!! תמיד אני גומר אחרי די0ק טוב של מייקל ג´ק0ון .... הוא פשוט אלוהים !!!! יש אנשים שמאמינים באלוהים ויש בישו אני מאמין במייקל ג´ק0ון !!!! ערן אני לא רו3ה להשמע כמו הומו אבל.... ק3ת מתחשק לי לעשוט איתך אהבה הערב.... מואה...

danezeq

Member
המלצה...

אני ממליץ לשניכם על פורום "בנים בלבד" שם תוכלו לחלוק את הפנטזיות שלכם
בהצלחה!

m O r P h E u S

New member
במקרה אני פנוי היום!!!

מממ... אתה מוזמן לקבל קצת אוזנלי!!!:) ואני קורא עכשיו לכל האנשים מהפורום הזה שיש להם נטוית כמו שלי ושל אודי (פורטנוי מהפורום) לצאת מהארון חשמל! ואני יודע פה לפחות על עוד אחד שיש לו נטייה כזאת פה על פטרוסי! אז תצא לך לחופשי!:)

למעלה