המילים שלה באמת -מעוד- מעודדות
V vk3 New member 22/3/05 #34 SOOOOOOOOKY וואי אני באמת עילג !!!!! קראתי את ההודעה מיליון פעם ולא שמתי לטעות... איך שהוא המילה " מעודדות" גרמה לי לראות את " מעוד" כתקינה...
SOOOOOOOOKY וואי אני באמת עילג !!!!! קראתי את ההודעה מיליון פעם ולא שמתי לטעות... איך שהוא המילה " מעודדות" גרמה לי לראות את " מעוד" כתקינה...
A AeroSlash New member 22/3/05 #35 מלך העברית התקינה מדבר עם טעויות מה יהיה עלינו!? בני העם הפשוט!!!!???!
V vk3 New member 22/3/05 #38 היכנסי רגע... .....(/¯'/.................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\....... עכשיו צאי
היכנסי רגע... .....(/¯'/.................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\....... עכשיו צאי
S Sweet Russian Girl New member 23/3/05 #41 קיריל!!!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif skakova dnya ti nachel matom rugaza???? a??? שובב
E E K O New member 21/3/05 #25 השרשור שבו היה לי את הדיון הראשון שלי בפורום עכשיו אני לא מוצא את כל האשכול.... "אני רוסי תנו לי לדבר" או מה שזה לא היה, איפה שהתדיינתי עם סוניה ואלון [ובאופן מפליא גם זכרתי את שמותיהם ^_^]
השרשור שבו היה לי את הדיון הראשון שלי בפורום עכשיו אני לא מוצא את כל האשכול.... "אני רוסי תנו לי לדבר" או מה שזה לא היה, איפה שהתדיינתי עם סוניה ואלון [ובאופן מפליא גם זכרתי את שמותיהם ^_^]
V vk3 New member 22/3/05 #26 שורשר... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=979&msgid=48551913