רק רציתי לומר ש..

floppy disk

New member
ומה תגידו על הפרסומת של פריגת

ומה תגידו על הפרסומת של פריגת? כאילו שנגמרו השירים השמחים בעברית או בכל שפה אחרת שהם היו צריכים לקחת את ג'ינג'יס חאן.

rondon2

New member
היה צריך לבטל את המונדיאל בגרמניה

כי זה גם מזכיר את השואה, נו באמת, גרמניה של היום היא מדינה אחרת, אז מה אם יש קונוטציה שלילית, אנחנו חייבים להמשיך הלאה ולנסות לעשות סיפור ממשהו שהוא גרמני!!!

shipy1234

New member
ומה לגבי הצוללות שקיבלנו מגרמניה?

זה לא העליב אותך לראות חיילי צה"ל עושים טקסי ראווה ליד פאר התעשיה הצבאית הגרמנית? ושהרמטכ"ל מופז נסע ב- BMW משוריינת? בקיצור תתבגרי, ותפסיקי לצרוח שואה שואה בכל פעם שמזכירים את גרמניה. זה מה שגורם לזילות בשואה.

מבקשת הסבר

שלום (הגעתי לכאן מהשער של תפוז, אתם בכותרות...
) אני לא נוטה לצפות בטלויזיה יתר על המידה (כי אחוז גדול מדי ממה שמשודר שם הוא השתנה בקשת על האינטליגנציה של הצופים) כך שאין לי מושג במה מדובר. אפשר לקבל "תרגום בגוף הפרסומת"? כדי שהדיוטות כמוני ידעו במה מדובר? תודה וחג אסיף שמח...

איילמו

New member
הפרסומת פוגעת גם בגרמנים

ומקנה להם דימוי נאצי שלא בצדק. אני בטוח שבגרמניה עשרות מליוני גרמנים נאורים החשים סלידה ובושה כלפי האחראים השואה, אינם ראויים לכך שיציגו אותם מתבטאים בקונוטציה כך כך שלילית. גרמניה של היום היא אחת המדינות היותר נחמדות וחבל שבפיאט לא מצאו דרך אחרת להילחם בתוצרת הגרמנית. עם זאת: יש לשם לב שבסאב קונטקסט של ההפירסומת מסתתר מסר על פיו מכוניות גרמניות הן הטובות ביותר ושעד היום הגרמנים יצרו את המכוניות האיכותיות ביותר...עד שפיאט באו עם הפונטו. מסר מעניין, אבל ספק אם יצליח לכרסם בעליונות הגרמנית בתעשיית הרכב.

TEKKEN DR

New member
ברור שהם "חשים סלידה"

למה שלא יחושו הסבא והסבתא שלהם היו השוחטים

mr lavi

New member
תעשו את הקישורים שלכם..

אני לא קונה פיאט כי אני עדיין חי עם הידיעה וחשיבה שהמותג חרא, למרות שבשבנים האחרונות פיאט ממש לא חרא כמו שחושבים. אל תקנו פיאט..

ממי101

New member
ממש ככה

חבל שעל זה אין צנזורה אבל מול קצת ציצים חשופים - עושים מהפיכות שלמות

+1

גם רכבת ישראל היא קונוטציה לנאצים, כי הם הרגו יהודים ברכבות. איזה מדינה מחורבנת כמו שלנו מקימה מערכת רכבות אחרי השואה?! גם יש תנורים במאפיית אנג'ל, ונאצים הרגו איתם גם יהודים. מי האידיוט שנתן להם רשיון עסק?! לסגור את מאפיות אנג'ל לאלתר!! גם פולקסוואגן חיפושית היה רכב שהומצא ע"י הנאצים עצמם. מי האידיוט שהסכים ליבא את המכוניות האלו?! יועכלו כל החיפושיות בארץ עוד היום! בעיה שלך שבכל דבר את רואה נאצים, לא שלנו.

lilkimy

New member
אין שום קשר בפרסומת לשואה

תגידו מה שתגידו ,לגרמנים יש נטיה לדבר בצעקות וניסו לעשות על זה פרודיה שום דבר מעבר לזה אז תפסיקו לאכול סרט עם עצמכם עניין השואה הוא נורא רגיש ואני בטוחה שאף פרסומאי לא היה מקשר אותו לפרסומת זה שלכמה אנשים פה יש דימיון מפותח זה בעיה אחרת...

einat8

New member
באמת ראיתי את הפרסומת הזאת

גם אני ראיתי ובאמת בתחילה לא הבנתי אבל כששמעתי את הגרמנית אני בהחלט מסכימה איתך בהחלט חוסר התחשבות וחבל עינת

לא ראיתי את הפרסומת

אבל עכשיו אני מסוקרנת, בטח אני אצפה בתוכנית ערב משעממת בערוץ2 רק כדי לראות את הפרסומת..

ppc

New member
תגידו אתם נורמאלים?

נו ו... צעקות בגרמנית... הגרמנים כיום מזרימים כספים למדינת ישראל כדי שיפצו את ניצולי השואה... מדינת ישראל היא האשמה!! תפסיקו לקשר גרמנים ישר לשואה.. ואולי תתחילו להתלונן על זה שיושבים ח"כים ערביים בכנסת שלא מכירים במדינת ישראל... תתרכזו בהווה בבקשה ואל תתחילו לקשר דברים...

למעלה