רק רציתי להזכיר...

natalieov

New member
רק רציתי להזכיר...

שנפתחה קומונה לאנשים שחיים בלי אבא... למעונינים... קישור למטה...

raya1961

New member
לתגובתך

תודה שהגבת. זה נכון שאם הזמן האנשים שוכחים וכך צריך להיות כנראה. הבעיה שהם חושבים שגם אנחנו שכחנו או אולי שהכאב עבר, אבל רק כל אחד ואחד מאיתנו יודע שזה לא עובר, גם לא עם הזמן... דווקא לפני יומיים מישהי אמרה לי:"... אחרי מה שעברת בשנה שעברה..."נכון בשבילה שמשהו שעברתי וזה הסתיים, החיים שלו הסתיימו, הכאב העמוק והחד לא יסתיים לעולם... אני מבינה שאביך נפתר לפני ארבע שנים? לצערי גם הכאב של האובדן הזה לא פסח עלי - אבי נהרג בתאונת דרכים כשהייתי תינוקת ולפני שמונה חודשים נהרג בני גם בתאונת דרכים... אין למילים כל יכולת להעביר את מה שאני מרגישה... אני מקווה בשבילך שתוכלי להמשיך לחיות חיים מלאים למרות האובדן, שכל הזכרונות הטובים ואפילו לא כל כך טובים יחזקו אותך, הרי למרות הכל הם איתנו, בלב שלנו, בתודעה שלנו... כמובן שהיינו רוצים הרבה יותר מזה, אבל נצטרך להסתפק במה שיש, ולו רק מפני שאין ברירה אחרת...

natalieov

New member
את יודעת...

אני לא מצפה מחברות שלי שיבינו אותי או יזכירו את זה... כי הם פשוט לא יוכולות... הן לא עברו את זה והן לא מסוגלות להבין את גודל הכאב... אני חושבת שרק אנשים שעוברים את מה שאני עוברת יכולים להבין אותי, ולכן פתחתי את הקומונה הזאת לאנשים בלי אבא, ואפילו התברר לי שגם הם חושבים כמוני...

raya יקרה

מחבקת אותך, אחות לדרך. הבן שלי נפטר לפני אחד עשרה חדש חוויה ראשונה ,בדיעבד, היתה נתוק מוחלט מהמציאות כשחזרת י לעצמי והתחלתי להרגיש את הכאב במלא עצמתו היתה בידי הבחירה לחיות או למות... לחיות או למות... שתי האפשרויות באותו הרגע נראו גרועות באותה המידה ובחרתי לחיות בשבילי בשביל משפחתי לא קל ,אבל אפשרי מוצאת את הכח בדברים הקטנים של החיים החיים השתנו לבלי הכר הילד שלי אהב את החיים אהב אנשים,את הים אהב לחיות וזאת הצוואה שלו בשבילי תהי נשמתו צרורה בצרור החיים

raya

יקירה נסי להתמקד בהווה ביום יום כאשר עוברות לך מחשבות קשות בראש כאבים בגוף חבקי את עצמך ממש פיזית ואמרי בקול רם שאת ראויה לטוב ביותר את עוברת את השעור הקשה ביותר ואת עוברת אותו בהצלחה מחבקת פנינה

תודה

תודה על ששלחת לי קטע קריאה מעניין אשמח לקבל עוד... הרגשתי שאנו אחיות לדרך מסתבר שאנו פוסעות ממש באותו השביל שביל האור ממליצה על אתר אור ואהבה הכנסי לדף-מעבר לים אני מצאתי שם תשובות... התשובות הביאו אתן נחמה ואת היכולת להמשיך בעולם של חסר שפיות למצוא את האור את הכוון הנכון לי מאחלת לך שתמצאי את האור מחבקת פנינה

Roxan1

New member
נטלי ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על היוזמה! משתתפת בצערך ובצער משפחתך

למעלה