רק רציתי להזכיר

Mikel20

New member
רק רציתי להזכיר

לכל מי ששכח או לא שם לב, נבחרת הזהב הנוראה הזאת הולכת להיגמר ובעוד שבועיים בדיוק חוזרים אלינו הפרקים הרגילים (אתם קולטים שכבר עברו חודשיים מאז שהתחילה הנבחרת??) והחדשים של הסידרה - ותאמינו לי יש למה לחכות..
וסתם בלי קשר - למי שרואה "כל ילדיי" גם היא תחזור בעוד שבועיים בפרקים חדשים!

soapsfan

New member
נבחרת הזהב

ציפיתי שישימו פרקים קצת יותר ישנים ולא עקבתי אחרי זה..ואני בכלל לא מבין את ההחלטה התמוהה להוריד את כל ילדיי בקיץ.אני לא צופה קבוע שלה,אבל ממילא התוכנית משודרת פה כפרק של חצי שעה ונמצאת בהפרש ענק מארה"ב,היה עדיף שישימו פרק מלא של שעה

מנין לך?

עד כמה שידוע לי, "כל ילדי" לא חוזרת, גם ברייטינג היה כתוב שהיא לא חוזרת, אז מאיפה הביטחון? אני מתה שזה יחזור, בדיוק נהיה מעניין!

soapsfan

New member
אני שלחתי אימיל גם בנוגע לכל ילדיי

[אני לא זוכר כבר לאן,אבל מצאתי את הכתובת באחת ההודעות פה בפורום] וענו לי שהתוכנית ירדה למשך חודשי הקיץ ותחזור בסםטמבר. משום מה יש לי תחושה שאולי כשהיא תחזור הפרקים יהיו קצת יותר מתקדמים מלפני ההפסקה,אבל אולי אני טועה

Mikel20

New member
לפי המייל

שכל מי ששלח אליהם קיבל - וגם את מוזמנת לשלוח אליהם אימייל לכתובת שמפורסמת בעמוד הראשי של הפורום. לגבי אילו פרקים יחזרו שם? זה אין לי מושג..

בקשר ל"כל ילדי"

יש לי חברה שעובדת בעיתון ובלוח שידורים של ערוץ 2 "כל ילדי" לא רשומה בתחילת ספטמבר, כאילו, יש "אבא חורג אמא חורגת" עווד כל מיני סדרות בשעה הזאת.

Mikel20

New member
אז אני לא יודע

אבל זה מה שאמרו לנו במיילים, נחכה ונראה מה יקרה בסוף זה הכי בטוח.

למעלה