רק רציתי להודיע...

רק רציתי להודיע...

שביום ראשון אנחנו מתחברים לYES!!!
אני כל כך שמחה שאני חייבת להודיע את כולם בפורום!! מצטערת אם זה נשמע שחצני...SORRY ד"ש ל... לילו IC4 CHOT ועוד למי ששכחתי... חלום בהקיץ

Chot

New member
ייעיי

אני מפורסמת! הוהוהו מה תבל דיגיטל פי שבע יותר טוב! אבל תתחדשי בכולופן טוב אני מתעקשת - תבל דיגיטל זה כל כך טוב! ביפ! ערוץ מצויין. חבל ששידוריו נקטעים בברוטאליות ב2 בלילה ומתחילים רק ב11 בבוקר שאחרי..

חזיר בר

New member
את יודעת

אני לא מבין למה אנשים מתעלמים מהנוכחות הקבועה שלי בפורום,זה לא שאני מחפש פירסום או משהו,חלילה,אבל זה פוגע בי. מה זה? השם?

מימי

New member
אני אסביר לך.

בשם טימון ופומבה. טימון: "כשפומבה היה צעיר חזיר יבלות אדיייייייייייר (תודה פומבה) הריח שהפיץ היה איום ונורא, כל חיות הסוואנה התרחקו במהרה" פומבה: "נשמתי רגישה, אך עורי גס ועב זה מכאיב כשקרובי לי מפנים את הגב!" וזו כנראה הבעיה שלך.

IC4

New member
או שאני אסביר לך

בשם השפיות כמה שהיא ´חמודה´, תדע לפעמים שלא כל מה שבת 14 דתיה עם פיצול אישיות שטניסטיתי, ששותה שני בקבוקי וודקה, זה נכון. אגב נראה לי שהוודקה זה מה שגורם לך לאהוב CARTOONS מה שמימי מנסה להגיד זה שכולנו זונות,אבל מצטערים אם לא מזכירים אותך באופן ברור מדי תודה שהזכרת אותי :) ועוד משהו וחשוב מכל שאר הבולשיטים שרשמתי YES אוכל את תבל דיגיטל ממיר דיגיטלי דפוק שלא פועל חצי מהזמן ואין לאף אחד מושג למה חרא של סרטים בהום סינמה ערוץ ביפ ערוץ מפגר חוץ משתי/שלוש תכניות וכל שאר הערוצים אף פעם לא רואים חוץ מ CARTOON NETWORK המעבדה של דקסטר :) וכל מיני קלאסיקות ישנות ברוכה הבאה לעולם ה MTV2 שם אולי יש מוזיקה נורמלית

Chot

New member
עיית מת!

ל-ך אולי הממיר לא עבד, אבל לאלה מאיתנו שהשכילו לקרוא בחוברת איך לתפעל אותו הוא עובד כמו ילדים קטנים בשדה חמניות! ביפ זה ערוץ כלי וב"סינמה" שמים סרטים טובים ככה מידי פעם. אני חושבת. כשיש לי כוח לקום לטלויזיה (וזה לא קורה הרבה) אני בודקת. ויש שם 40! תחנות האזנה חביבות למדי. בקשר לאמטיוי2 - זה הדבר הכי טוב שאפשר להגיד על יס (חוץ מהפרסומות שלהם. הן חביבות). והאלטרנטור זאת תוכנית נחמדה, ושום מיכל ינאי או יעל בר זוהר לא משתווים לשון קנטור, או ללירון וקוואמי! (אני לא ממש רואה תתוכנית שלהם אבל זה מה שמביא את גולדי אליי הביתה אז זה מספיק). טי הי. והדיילי שואו אוכל את ג´יי לנו וגם יורק אותו החוצע.

IC4

New member
חוצפנית קטנה

בנים לא קוראים במדריך! בנים מסתגלים אוטומטית לאלקטרוניקה! סתם אבל מה הקשר בין איך לתפעל את הממיר כשהוא פועל כבר לזה שהוא לא פועל כל כך קשה ללחוץ על הכפתור האדום או אל כפתור TEVEL? הממיר פשוט לא מגיב בגלל זה גם חילקו אותו חינם, כי המערכת של תבל דיגיטל ממש גרועה ודיילי שואו באמת היה חמוד מאד אבל לירון וקוואמי סתם הומואים עדיין יש את התכנית של איריס אברומיץ´ ? המצעד? (לא שאני אוהב מוזיקה כזאת, אבל כל הטרוסקסואל משועמם יעביר לביפ בשעה חסרת תכלית שכזאת בשביל לראות את איריס)

Chot

New member
האמת

שאני די מחבבת את איריס אברמוביץ´. היא פרחה קטנה וחביבה, וגם יש לה רווח נוראי בשיניים וזה ממש מצחיק. אנלא יודעת לי לא הייתה בעיה עם הממיר החדש. למרות שהייתה תקופה שנפל לי השלט והלכה לאיבוד הבטריה ולא היה לי כוח לחפש אותה אז הייתי צריכה לעבוד עם המכשיר עצמו וזה לא היה כיף. ואז פתאום נהייתה בטריה בפנים והעולם הפך למקום טוב יותר. מה עם ד"ר כץ? וכל הסדרות האלה בערוץ 3 שהן "רק ללקוחות הכבלים,? האאא? העעאא??? רוצה לראות איך אני מדגישה דברים- מיכל ינאי שווה חרא!

דיי אני רץ לכבלים........

איזה הפקות מקור שבתות וחגים איזה סידרה גאונית סתם חבורה של תמבלים שלא יודעים לשחק עושקים בבעיות שאין להם ונגיד שגון סטיוארט יותר טוב מגיי למרות שהוא לאאא ביס יש גם קונאן אובריין וסטדי נייט לייב שמזיינים את כל העולם של הכבלים ויי טי וי פי אלף על ביפ איש זאב,עליג´י שזה ללא ספק התוכנית הכי טובה בטלוויזיה רק בישבילו כדי לקנות יס אין הבנאדם גאון תיראו פעם אחת ותבינו,מכושפות,קוץ עם איתי שגב,רנדון,מאנצ´ שזה המשך לקטעים ששורו בפרפר לילה,חשופים ,משמר המפרץ החדש,סטיב אוסטין ,החבובות,בוורלי הילס ועוד המון ומה גם ויי טי וי משדר 24 שעות לא כמו ביפ שנגמר ב 2 בלילה

Chot

New member
איייממ...

שבתות וחגים לא לרדת הם יודעים לשחק בעבוע בוע ואני ממש אוהבת את העריכה ואת הצילום שלהם. הוי שיט, מכושפות. סעמק. בכלמ קרה אמרו לי שהעיפו את ברנדה משם אז למי אכפת?! האאא? האאאא?! וחוצמזה שיש לנו גם את אלי יאצפן. (שיט, נקודה אחת לטובת הלווין). לאאאא איייכפת לי! אני לא מכורה כמוכם! ננה בננה!

מימי

New member
"חמודה" במרכאות???

ודרך אגב, כל מה שאני אומרת נכון! ואם תגיד אחרת, אני ירביץ!!! וגם אני אוהבת את חזיר בר, זה היה בצחוק.

למעלה