רק רציתי להגיד...

aryekes

New member
נדפק מבחינת...

המכירות, ומבחינת מעמדו בקרב מאזיני אביתר חוץ מהמעריצים הרציניים... אפשר לומר שזה גם מה שמייחד אותו.

TEENAGER1

New member
בהופעה אחת שהייתי-

אביתר שר את "שיר טיול", ורוב האנשים בקהל - או לפחות אלה שישבו מסביבי - בהו זה בזה בחוסר הבנה, ושאלו אחד את השני מאיפה לעזאזל הוא הקריץ את השיר הזה. אני שוקלת פעם הבאה לעמוד בחוץ ולחלק פליירים לטובת "שיר טיול"
הגיע הזמן שאנשים יתחילו להכיר אותו..

aryekes

New member
האמת שהשיר עצמו,

ז"א "שיר טיול" הוא באמת מוזר, הזוי ופסיכודלי. אבל לאחרונה התחלתי לשמוע את הדיסק כולו ואני אוהב אותו מאוד!!

TEENAGER1

New member
כל האלבום הזה מוזר, הזוי ופסיכודלי ../images/Emo6.gif

זה מה שכ"כ יפה בו!

aryekes

New member
כן, אבל שיר טיול במיוחד

ל"חלון", "עדר של שוורים", "אמביציה", "מחשבות" ו"בראשית" התחברתי למרות היותם כאלה ואולי בזכות היותם כאלה.. שיר טיול היה לי מוגזם, אבל אולי אני אלמד לאהוב אותו..

TEENAGER1

New member
בהופעה אז אביתר עשה לזה ביצוע אקוסטי

רק עם גיטרה, כך שזה היה נשמע יותר "נורמלי" (ולא פחות יפה). המילים קצת מוזרות, זה כן, נראה לי שלעומת השירים האחרים באלבום יותר בולט חוסר הקשר לכאורה בין המשפטים בשיר..

aryekes

New member
בדיסק זה גם יותר ארוך משאר השירים,

והמילים והמנגינה הזויים...

eliavtu

New member
מה..

אני חושב ששיר טיול זה השיר הכי יפה בדיסק
גם מבחינת לחן, וגם מבחינם מילים - אני רואה בשיר הזה גאונות..

BecKiY

New member
חחח כן אריה

אני יודעת מה זאת שאלה ריטורית, ולמה משתמשים דווקא בשאלה הזאת של ההורים. הבעיה, לדעתי זה שזה ממש מיתוס שאי אפשר לבחור הורה שאוהבים יותר, ככה שהשאלה הזאת בעצם לא עושה את העבודה.. ו"שיר טיול" לדעתי זה האח הבעייתי והמשונה של המשפחה, שיושב כל היום בחדר עם כל מיני מבחנות ועיניים אדומות ושקשה נורא להבין אותו. אבל למרות שהוא פחות נחמד, ברגע שתופסים אותו אז אי אפשר לעזוב! "שיר טיול" סופסוף בבית!!!! (אחרי שנים של שמירה בחנות).

aryekes

New member
אני עדיין חולק עלייך...

לדעתי את יוצאת דופן בקטע הזה, אני נעלב כששואלים אותי איזה מההורים אני יותר אוהב, אולי זה בגלל שהם גרושים, אבל לא יודע... בקשר ל"שיר טיול" תזהרי לא להשאיר אותו לבד בחדר שלא יתעסק עם מבחנות וכיוצ"ב...

BecKiY

New member
אז כנראה שנשאר חלוקים בעניין הזה

כי למרות שאני מתה להיות מיוחדת, זאת לא רק אני. להמון חברים שלי יש דיעה מאוד ברורה בעניין (לפעמים לפי תקופות, ולפעמים בכלל). זה יותר עניין של "ילד של אימא" או "ילד של אבא"... אבל גם הרבה בטח אומרים שאת שניהם בדיווק באותה מידה, אז בכייף.

סנטה

New member
מכיר את כל האלבומים.

ואת עומד על הנייר אני אוהב יותר מכולם.

B l a c k tears

New member
תמיד שנתנו את השאלה הזאת בתור דוגמה חשבתי

שזה ממש לא בעיה כי כולם יודעים שאבא שלי מלך. :] והדיסק הראשון הרבה יותר טוב לדעתי..

למעלה