רק רציתי להגיד...

סנטה

New member
רק רציתי להגיד...

שהאלבום של אביתר,עומד על נייר הוא גאונות לשמה. אני בן 21,מכיר את אביתר שנים רבות.והעומד על נייר מלווה אותי... באתי להחמיא לאמן המוכשר הזה,ללא ספק היוצר המוערך ביותר בשבילי בארץ. והאלבום הכי טוב באוסף הדיסקים שלי. שבת שלום.

ברררר

New member
היי סנטה............

עומד על נייר דיסק גאוני אבל הראשון שלו הוא בכלל יצירת מופת. ברוך הבא

אני מעדיפה את הראשון

הרבה יותר, למען האמת. אבל היי, גם עומד על נייר מעולה, ללא ספק
וולקאם, או שמדובר בביקור חד פעמי בלבד?

aryekes

New member
אולי הוא לא מכיר את הדיסק הראשון?

בכל מקרה עומד על נייר הוא יצירת מופת, זה בטוח. וחוץ מזה איך אפשר להשוות בניהם, זה כמו לשאול מי עדיף אבא או אמא??

aryekes

New member
השאלה היא..

איפה שיר טיול נכנס בשושלת המשפחתית?? אח אולי? דוד?

BecKiY

New member
בטח שיש!

כבר כמה פעמים אמרתי שאימא שלי שולטת (זה פסדר, אבא לא קורא פה), ובכלל, מזה השאלה הריטורית הזאת? לכל אחד יש הורה שהוא אוהב יותר!! אימאבא זה לא חוכמה, אבל בקשר לדיסקיםץף.ף.. זה עניין מורכב בהרבה. ועדי, תגידי, את בסדר? לזאת שביקשה את העזרה עם "אבות ובנים" בכלל לא קוראים עדי, את סתם סיבכת אותנו חצי שרשור ועכשיו אני לא יכולה להסתכל לה בעיניים.

אני? את כתבת איזה משפט מוזר

שמופנה לאיזו עדי אחרת וכתבתי לך בכלל שאיבדתי אותך! את אשמה!
ויש לי הוכחות אז אל תנסי אפילו...

BecKiY

New member
יווווו, הבנתי מה קרה

את כזאת לא בסדר, זה כי מיתר קראה לזאת שביקשה עזרה "הברנשית", ואת, כי כמובן נדמה לך שהחמה זורחת לך מהעכוז, היית בטוחה שהיא התכוונה אלייך ואמרת לה שלברנשית יש שם וקראים לה עדי. אז יצאתי מנקודת הנחה שלזאת שביקשה עזרה קוראים עדי. וגם מיתר, ככה, בד"א. בלבלת את כולנו. את לא ראויה להיות בצבע אדום!!!!!

חנפנית!

זה לא הוגן, מאיר זו נקודת החולשה הכי גדולה שלי..
נו טוב, אני סולחת, אבל רק כי השתמשת במאיר!
ורק להגנתי, היא הפנתה את מה שהיא אמרה ל"זו שכתבה את התסריט למעלה" ואני היחידה שכתבה תסריט
זה לא שאני חושבת שהעולם סובב סביבי, אני האחרונה שתחשוב ככה.. ברור לי לחלוטין מאיפה השמש זורחת.. (מזרח או מערב?
) זהו, זה היה לא נחמד דצידך אז הייתי חייבת להגיב, אבל סלחתי ותודי על זה למאיר..

aryekes

New member
זה שאלה ששואלים הרבה פעמים כשלא רוצים להשוות

בין שני דברים. בעיקרון לרוב האנשים בעולם, לדעתי, אין העדפה של הורה אחד ע"פ האחר, יש בין ההורים הבדלים וכל אחד אהוב/לא אהוב בשל תכונותיו שלו. בקיצור זו שאלה רטורית אבל הסיבה היא לא כי יש תשובה אלא כי אין תשובה... ונראה לי שילד סנדוויץ' מתאים לשיר טיול, כי הוא די נדפק...

למעלה