רק רציתי להגיד..

deja vu 23

New member
רק רציתי להגיד..

שקיבלתי משכורת, ואני די מזועזע. משכורת מאוד.. אבל מאוד.. נמוכה. אני עובד בשירות לקוחות של חברה סלולארית, ולא תיארתי לעצמי שיהיה עד כדי כך נמוך (אפילו יותר ממינימום). מה זה זה?

lb22

New member
אתה מודע לזה

שזה תלוי כמה אתה מרוויח לשעה.. כמה שעות עבדת... אם יש לך הוצאות של סלולר על חשבון המשכורת או יש לך במקרה אוטו מהעבודה....

tenen

New member
וכמה שעות עבדת בשבילה?

כלומר אני מודע לזה שאני מקבל שכר נמוך לשעה אז אני דואג לבצע 6 משמרות בכל שבוע ודואג ששישי ושבת יהיו בתוכן בשביל השעות הנוספות.

deja vu 23

New member
ממצב?

זאת משכורה שנייה אחרי קורס וכן זה לא בדיוק היה חודש מלא שעבדנו בו (היו חניכות וכו'), אבל עדיין. אני אצטרך להתחיל לעשות שעות נוספות.

tenen

New member
אתה רציני?

לרוב האנשים שאני מכיר יש יותר שעות עבודה בזמן הקורס מאשר אחרי...

Black Star

New member
לרוב האנשים שאני מכירה לא..

אצלנו המשכורת היא במוצהר נמוכה יותר בזמן הקורס, מכמה סיבות: א. המשכורת לשעה היא מינימום, רק בסיום הקורס היא עולה למשכורת הרגילה לשעה שאנחנו מקבלים. ב. אין את ה"בונוסים" והתוספות שמעבר. ג. פחות שעות...

tenen

New member
אצלנו עשו אחרת,

הקורס היה 8 9 שעות ביום, ונתנו למי שרצה להישאר להאזנות, אני שהקורס היה חשוב לי נשארתי 3,4 שעות לפחות בחצי מהימים של הקורס כך שיצא שבאותם ימים עבדתי 12 שעות...

Black Star

New member
סוציאליזם עכשיו@@@

(אני לומדת לבגרות בהסטוריה, זה משפיע) אני עובדת כל יום יותר מ-10 שעות. בשלושה ימים שעבדתי השבוע (כרגע אני בחופש עד הבגרות...) עשיתי יותר מ-12 שעות כל יום. עכשיו, נוסף לכל הצרות, רוצים להאריך את זמן הפתיחה של מרכזי השירות. אבוי לי ולכל עמיתיי... גם ככה אנחנו כבר לא רואים בית, לא רואים חברים, שלא לדבר על אור יום שהוא לא פלורסנט (בגוון כתום..). ואז אני יושבת וחורשת לי לקראת הבחינה ומגלה שבסוף המאה ה-19 הסוציאליסטים נלחמו לעגן בחוק יום עבודה של 8 שעות!!! אז אני אומרת - "נותני השירות של כל העולם - התאחדו". ויפה שעה אחת קודם!!!

למעלה