רק רציתי להגיד

רק רציתי להגיד

זי.קאייייי לה לה לה להלהלהלה!!! (שמעתם שהם קיבלו 2 השמעות בעייסק או משהו?) זהו. צה"ל פויה רצח ובלודקלאט קצינאצים ישרפו. שבוע טוב.

רק רציתי להגיד

שהאלבום של "הצד האחר" פשוט מצויין, החבר'ה האלה באו משומקום והוסיפו להיפ הופ בעברית צבע חדש. תורידו את האלבום, באמת שכדאי לכם

לא אלבום, אבל יו נואו...

מקסימה איתך בהחלט. הוסיפו כמה צבעים, אם כבר. כבר כמה ימים שאני חורשת על זה בנסיעות הארוכות למשל... שני החבר'ה עשו עבודה מצויינת. אבל עם כל הכבוד לסייקו (שיודע על הערכתי אליו כאמן כבר מזמן מזמן), זי.קאיי העיף אותי למימד אחר כאילו אין מחר. אם זה מבחינת הביטים (שאגב, כולם נעשו על ידיו פרט ל"דופק ת'ראש בקיר" שנעשה ע"י קובני) שאני זוכרת את הביטים שהוא היה מתחיל לפני שנה וחצי בערך ומתקשר להשמיע לי, לעומת הביטים האלה פה שפי 1000 יותר טובים; אם זה מבחינת הפזמונים והשירה שלו, שגם כן, תמיד אמרתי לו שהוא יכול להמיס אנשים ברגע עם הקול המדהים שלו; אם זה מבחינת הטקסטים שלו שעלו כמה רבות גבוה יותר ונחרטים במוח עד רמה שבה אתה מוצא את עצמך שר את הדברים האלה כל היום וכו' וכו'... מעל הכל אני חושבת שמה שהכי בולט בו מעבר לביצוע (האגדי!) שלו, זה שהוא רב-גוני בטירוף. מעולם לא מצאתי את עצמי משתעממת ממשהו שלו. האיש הזה יכול לעשות שירים עדינים ונוגעים, שירי סאטלה חולניים, או פתאום להיות לך שילוב של באסטה ריימס ואוניקס ולהכניס לזה גם זי.קאיי (כמו ב"דופק ת'ראש בקיר" למשל)... הוא שנון, מעניין, מצחיק, חודר, ראפר, זמר, מפיק, הכל. במילה אחת - שאפו. (איפה לומייר שיסביר?) באמת מורידה בפניו את הכובע ונותנת לו פול קרדיט על כל מה שהוא עשה ועוד עושה ועל התכנונים שלו ששמעתי... כן ירבו יוצרים כמוהו. לא נשכח כמובן לתת את הכבוד המגיע לסייקו המייייייניאק, לזיו קובני על עבודה טובה ולאוקטובר, שהרבה זמן לא שמעתי ממנו בית שממש נתפס עליי טוב כמו ב"עזבו אותי". שיחקו אותה.

moshe alfasi

New member
../images/Emo45.gif

אבל כל כך, פשוט אלבום מושלם, אני חורש עליו ברמות שלא יתוארו, המון כבוד על כל הפרוייקט הזה... אני ממש נהינה ממנו כל רגע שאני שומע אותו, המון כבוד! =]

דוראללל

New member
תאכלס אלבום מייקסטיפ או

מה שזה לא יהיה, זה יצא חזק ביותר! שדים שדים שיר לפאנים הוורס של אוקטובר בעזבו אותי אחד החזקים שלו בכלל (למרות שאני מכיר אותו מאיפה שהוא...אבי תפסיק להדליף חומרים של עצמך ולטעון לפריצה..חחחחח סתם) ושירו שירו גם כן שיר ליגה טורבו על המקסימום :] שיהיה להם בהצלחה...;)

תיקון טעות קטנצ'יק

הם לא כאן קצת זמן והם לא באו משום מקום.. הם עובדים קשה כבר הרבה זמן וקוצרים את הפירות במבחן התוצאה.. תענוג של הארדקור ובדיוק מה שחסר לי באוזנים כבר הרבה זמן.. אגב.. אם בא לך\כם לשמוע אותם לייב בעסק - פרגן\נו לי במסר עם המספר של לירון..

אני יודע שהם עובדים כבר הרבה זמן...

ישבתי על בירה עם זיקאיי ופלסטיק לפני חצי שנה בנהריה (יא אללה איזה חור), אבל עד הפרוייקט הזה לא הרבה הכירו אותם מחוץ לגבולות הצפון.

dweck2k

New member
לא רע.

שומעים שזה LO FI, אבל ההפקות מוצלחות במסגרת האילוצים, הם זורמים יפה ואחרי הסקיט פתיחה המיותר הם בהחלט מוצלחים ונותנים בראש. BIG UP! דוויק

פוטנציאל גדול....

רק שהתגובות כאן לא יעלו להם לראש והם יתחילו לחרטט כמו רוב האמ.סים. המיקסטייפ הזה (יחד עם שלנו...) צריך לשמש כקריאת התעוררות לכל מי שלוקח את העניין הזה ואת עצמו ברצינות.זה הזמן לבצע מהפך (או לפחות להתחיל תהליך) במה שאנשים קוראים לו היפ הופ כאן וליצור שוויון בין האנשים שמנצלים את ההיפ הופ כבמה לשטויות לבין האומנים שמכבדים את ההיסטוריה והעתיד של המוסיקה.יישר כח!

אולפני "המשולש"

הוציאו מיקסטייפ השנה, עוד לא יצא לי לשמוע אבל אומרים שהוא מעולה.

SilentakaPsycho

New member
למה שזה יעלה לנו לראש?

חתימות אח"כ אם יהיה לי זמן בין הפגישה עם המו"ל מחו"ל והמאפרת...

למעלה