רק רציתי להגיד

רק רציתי להגיד

שקיפוד מצוי הוא צדיק ומלאך אמיתי! אחרי משמרת ארוכה ומייגעת (משמרת כפולה למעשה) הגעתי סוף סוף הבייתה וגיליתי ש-אין אינטרנט! טלפון בהול לתמיכה לא העלה תוצאות, אח שלי היה בקריזה ולא עזר יותר מדי ואז באה לי ההברקה להתקשר למי שמתי שהייתי הומלסית הציע לי את המיטה שלו (בלעדיו, נא להירגע!) ואת הספה שלו יותר מפעם אחת, והוכיח עשרות פעמים שהוא חבר אמיתי. בקיצור, אותו קיפוד גם הפעם לא אכזב והוכיח את כשרונו לא רק בתחום האישי אלא גם הטכני, וכך ניצלתי מתופעות הלוואי שמאפיינות אותי כאשר אין לי אינטרנט (דומות לתופעות גמילה מסמים). תודה קיפוש

אזרח111

New member
תעדכני את החדשים מי זה קיפוד ../images/Emo13.gif

זה שהגיב לך? אם כך...כל הכבוד, חשוב להיות אנשים טובים

מותר לי

New member
לא אני!! ../images/Emo13.gif

יש כאן מישהו שהניק שלו "קיפוד מצוי", זה הוא...

זה אני!

כן לאחרונה לא כתבתי פה וקיבלתי נזיפה מפני בובה, וגם את השיחת לילה הבהולה ההיא בעקבות אותו משבר אינטרנט באמצע הלילה. אם כבר פתחו לכבודי שרשור, אז מגיע לי גם מזל טוב כי קודמתי בעבודה והתחלתי תפקיד חדש. התפקיד הוא ניהולי שזה אומר שלא עונים יותר לשיחות !!! טוב נו, יש מדי פעם שיחות מנהל אבל זה ממש לא אותו הדבר. אם אני ממש אתגעגע לזה אז תמיד אפשר להתחבר למערכת ולענות לכמה שיחות בשביל להיזכר בימים הטובים ההם. בלי קשר, היום היתה לי חויית שירות לא סימפטית עם מנהלת במחלקת שירות לקוחות בחברת אינטרנט אחרת (שההורים שלי לקוחות שלהם), ולמדתי מהמנהלת הזו הרבה במהלך השיחה. למדתי איך לא להתפרץ לדברי הלקוח 3 פעמים בשיחה כמוה, למדתי איך לא להגיב תגובות לא קשורות ולא ענייניות למה שהלקוח אומר, למדתי שחברות אחרות הן מאוד לא הוגנות בנהלים שלהם כלפי לקוחות לעומת המקום שאני עובד בו, והכי חשוב למדתי איך לא לתת ללקוח תחושה בכל השיחה שהוא לא צודק, למרות שברור בעליל שהוא צודק. מי ייתן ולא ירבו מנהלים כמוה, ושאני בחיים לא אשמע כמוה.

מזל טוב על הקידום!! ובהצלחה!!

כדאי באמת ללמוד מנסיון של אחרים על שיחות מנהל ועצה אישית - תקבע לעצמך שעה/ שעתיים בשבוע או שבועיים- כמה שאתה יכול, לענות לשיחות. בדרג ניהולי, מעטים האנשים שעושים את זה. אם העבודה עצמה לא מאפשרת בשום פנים ואופן - למשל אחמ"ש שאין מי שיגבה אותו, אז זו בעיה. אבל אם אפשר- שמור קשר עם השטח בעיקר אם אתה חייב לענות לשיחות מנהל. עכשיו תוכל לראות את הדברים אחרת לגמרי - אחלה שבירת שיגרה וטוב לקורות חיים

תודה לכולם

התפקיד מאפשר לענות לשיחות, מבחינת המקום הם ישמחו לעזרה במענה תמיד. זה משהו שבהחלט אני מתכוון לעשות.

מזל טוב ../images/Emo20.gif

וכמו שאני תמיד אומרת - מחוויות שירות רעות לומדים איך בעיקר לא להיות.

כאמור זו לא מותר לי

קיפוד מצוי הוא בחור נחמד שבזמן האחרון לא כותב פה יותר מדי (והתירוץ שהוא נתן לא הכי מקובל עלי), אבל תומך בי אישית, כמו שהוא תמיד עושה. פשוט מלך
, מלך סיאם

למעלה