את הביצה את נותן פעם בשבוע? ולכל חמוס ביצה שלמה?. ואת חותכת אותה לחתיכות קטנות?...
ד דודון כוסון New member 25/10/05 #21 את הביצה את נותן פעם בשבוע? ולכל חמוס ביצה שלמה?. ואת חותכת אותה לחתיכות קטנות?...
S Sweet Fantasy New member 25/10/05 #22 אני אישית לא מביאה לחמוסים שלי ביצה כעיקרון פעמיים בשבוע אפשר לתת (גם יותר אבל זה הכי מומלץ) וחותכים לחתיכות בינוניות
אני אישית לא מביאה לחמוסים שלי ביצה כעיקרון פעמיים בשבוע אפשר לתת (גם יותר אבל זה הכי מומלץ) וחותכים לחתיכות בינוניות
S starlav New member 25/10/05 #24 לא ידעתי שמותר לתת להם הרבה יחסית! יפה לו, הרוויח המפלץ שלי. מותר להביא להם רק ביצה קשה, או שמותר גם מקושקשת? [שאלה מפגרת, אבל רק להיות בטוחה].
לא ידעתי שמותר לתת להם הרבה יחסית! יפה לו, הרוויח המפלץ שלי. מותר להביא להם רק ביצה קשה, או שמותר גם מקושקשת? [שאלה מפגרת, אבל רק להיות בטוחה].
S Sweet Fantasy New member 25/10/05 #25 מקושקשת את עושה בדר'כ עם מרגרינה\שמן ככה שזה אסור ביצה קשה היא מורתחת רק במים בלי תוספות ולכן זה מותר קראת בשלאות נפוצות איזה חטיפים אפשר לתת לחמוס?
מקושקשת את עושה בדר'כ עם מרגרינה\שמן ככה שזה אסור ביצה קשה היא מורתחת רק במים בלי תוספות ולכן זה מותר קראת בשלאות נפוצות איזה חטיפים אפשר לתת לחמוס?