רק רציתי להגיד

starlav

New member
רק רציתי להגיד

לכם תודה רבה רבה :) עוד כשהייתה הקומונה שאלתי אתכם על דרכי חינוך כדי למנוע מהחמוס שלי לתקוף ולנשוך, וזה ממש עזר, ומהר! הוא הרבה יותר חביב וידידותי עכשיו, וכמעט לא נושך [וגם כשהוא כן בד"כ זה לא חזק]. עכשיו הוא גם החליף שיער לקולקציית חורף והוא נראה יותר שמנמן ופרוותי
. גם היחסים בינינו השתפרו אני חושבת, הוא מלקק אותי יותר ואנשים שלא העזו להתקרב אליו קודם מלטפים אותו עכשיו ומשחקים איתו. גם מצאתי לו רתמה שהוא לא מצליח להשתחרר ממנה, מה שמקל עליי לצאת איתו לטיולים רבים יותר. רק רציתי לשאול עוד שתי שאלות קטנות- אני יודעת שמותר לחמוסים לאכול מעט פירות כ"פרסים", מה שאומר שכנראה שמותר להם דברים עם סוכר. החמוס שלי לא מת על פירות, אבל בטעות גיליתי שהוא משוגע על ממתקים כמו טופי וסוכריות גומי. זה יכול להזיק לו לקבל סוכריה קטנה כפרס פעם בכמה שבועות? הוא אכל טופי בראש השנה ולא קרה לו שום דבר נראה לעין מלבד שפמפם וכפות רגליים דביקים... ואני גם מחפשת חתיכת בד להכין ממנה "שק" שהחמוס יוכל לישון בתוכו בחורף כדי שלא יהיה לו קר, ואני לא בטוחה באיזה סוג בד הכי כדאי לי לבחור- אני רוצה גם בד שלא יהיה יותר מדי עבה כי הוא לא מסתדר עם בדים עבים במיוחד, שגם יהיה חם, וכמובן שהחמוס לא יתפתה ללעוס אותו יותר מדי- שיהיה עמיד וכביס. תודה :)!

skarlet ohara

New member
דרישות יש לגברת....

ואני זוכרת שעוד באת אלי למסרים, כולך אבודה, על החמוס האכזרי שיש לך... באמת תהיתי מה עלה בגורלך.... חכי חכי... היחסים עוד ישתפרו... מוסי כבר נרדם לי על הברכיים להנאתו, והולך איתי לישון ואני כמעט ולא מפחדת יותר!!! (ד"א, איך החמוס מתנהג אלייך כשאת עם גרביים...אותי הוא התחיל לנשוך..) בנוגע לשאלותייך... אני עדיין לא מרגישה שאני מוסמכת לענות לך, אז אני משאירה את זה למנוסים יותר...

starlav

New member
:)

בדיוק היום ראיתי סוף סוף את ההודעה ששלחת לי שאני אעדכן אותך, לקח לי זמן... לא בדקתי מסרים הרבה זמן, אני קצת מעופפת P: המצב בהחלט משתפר, הרבה מאוד בזכותך :) אז אני חייבת לך בגדול. פ'ז רחוק עדיין מלישון עליי\ איתי, אבל הוא בהחלט הרבה יותר נחמד. רק להתרגל לארגז חול הוא מסרב בתוקף כבר איזה חודש. גם אותי הוא נושך יותר כשאני עם גרביים! מעניין למה באמת...

skarlet ohara

New member
אני מצאתי מעיל פרווה (לא יודעת אם

אמיתית) שאיזה דודה זקנה תרמה לנו לפני מליון שנה (תרמה זה אומר שהיא חשבה שזה יהיה לי "נורא נורא יפה" כאילו שאני בת מליון או משהו) אז... מוסי קיבל אותה :) אז יש לו כרגע מעיל פרווה עם כיסים ואני חושבת שהוא מבסוט ממנו... נה! אולה תקנאי!!!! לי יש פרווה ולךךך לא!

starlav

New member
האמת היא שהיתה לי P:

אבל זו הייתה פרווה אמיתית אז נפטרתי ממנה. יהיה הכי מגניב לשים לו מעיל פרווה ממינק. הוא בטח ירגיש כמעט כאילו הוא ישן עם אמא.

starlav

New member
אני לא מזלזלת

הססמה הספציפית הזו פשוט יצאה לי מכל החורים כבר. שמעתי אותה יותר מדי לאחרונה.

Sweet Fantasy

New member
ממש ממש לא

לחמוסים אסור סוכרים מרוכזים איך הגעת לזה? בפירות יש סוכרים טבעיים שלא מזיקים לחמוסים דברי מתיקה מלאכותיים אסורים בתכלית האיסור גם לא פעם ב.. בקשר לבד אפשר להשתמש בגופיה\חולצה פשוטה זה יספיק לו החום גוף נשמר בבד עצמו + אפשר להוסיף עוד בד מעל שייצור מין "כוך" כזה..

starlav

New member
הנחתי

שזה לא מומלץ. הוא פשוט כל כך התלהב מזה חחח. נסעתי מחוץ לעיר והשארתי חברה מטומטמת לשמור על החמוס, והיא השאירה לידו שקית מ"עולם הממתקים" והוא חיסל לה סוכריית טופי [שהוא הצליח לפתוח לבד, כבוד] וסוכריית גומי, והיא התקשרה אליי בהיסטריה לשאול אותי אם הוא יגסוס מזה. הוא פשוט לא אוהב פירות :\ ואין לי מושג עם מה לפנק אותו כבר. הוא ממש ממש בררן באוכל. ותודה :) אתמול לקחתי אותו לטיול בחוץ בערב והוא רעד מקור, אז תהיתי אם הוא רגיש באופן מיוחד.

Sweet Fantasy

New member
את יכולה לנסות

בשר . ואם בא לך בשאלות נפוצות למעלה יש דברים שאפשר לתת.. בקשר לקור אולי הוא היה אחרי שינה? או שהוא עבר ממקום חם לקר.

skarlet ohara

New member
הייתי נורא בדיכי כשגיליתי שמוסי לא

אוהב צימוקים, חשבתי שהוא מקולקל...
אבל אז הבנתי שכל חמוס הוא משהו אחר.. מוסי מת על מלפפונים ועל ענבים. את השאר עוד לא ניסיתי... באמת תסתכלי במה שרשום למעלה בהמלצות ותנסי. אה כן, גם בשר הוא לא אוהב, (אלא אם זה בשר חי ואנושי, רצוי עטוף בגרב... שצועק כשנוגסים בו...) :)

starlav

New member
חחח מקולקל

תנסי להחליף לו בטריות. פ'ז פשוט לאאוהב פירות. עוד לא מצאתי פרי שהוא באמת אוהב, וגם בשר הוא לא אוכל. הוא אוהב רק לחם לבן בלי ה"קשה", וביצים. הרבה ביצים.

starlav

New member
באמת? :|

למ אסור להם לחם? מזל שאני לא נותנת לו כמעט דברים שהם לא האוכל הרגיל שלו, בחיי. ביצים הוא לא באמת אוכל כ"כ הרבה, פעם בשבוע ככה. אבל אם זה היה תלוי בו הוא היה אוכל כל היום.

למעלה