רק רציתי להגיד
לכם תודה רבה רבה
עוד כשהייתה הקומונה שאלתי אתכם על דרכי חינוך כדי למנוע מהחמוס שלי לתקוף ולנשוך, וזה ממש עזר, ומהר! הוא הרבה יותר חביב וידידותי עכשיו, וכמעט לא נושך [וגם כשהוא כן בד"כ זה לא חזק]. עכשיו הוא גם החליף שיער לקולקציית חורף והוא נראה יותר שמנמן ופרוותי
. גם היחסים בינינו השתפרו אני חושבת, הוא מלקק אותי יותר ואנשים שלא העזו להתקרב אליו קודם מלטפים אותו עכשיו ומשחקים איתו. גם מצאתי לו רתמה שהוא לא מצליח להשתחרר ממנה, מה שמקל עליי לצאת איתו לטיולים רבים יותר. רק רציתי לשאול עוד שתי שאלות קטנות- אני יודעת שמותר לחמוסים לאכול מעט פירות כ"פרסים", מה שאומר שכנראה שמותר להם דברים עם סוכר. החמוס שלי לא מת על פירות, אבל בטעות גיליתי שהוא משוגע על ממתקים כמו טופי וסוכריות גומי. זה יכול להזיק לו לקבל סוכריה קטנה כפרס פעם בכמה שבועות? הוא אכל טופי בראש השנה ולא קרה לו שום דבר נראה לעין מלבד שפמפם וכפות רגליים דביקים... ואני גם מחפשת חתיכת בד להכין ממנה "שק" שהחמוס יוכל לישון בתוכו בחורף כדי שלא יהיה לו קר, ואני לא בטוחה באיזה סוג בד הכי כדאי לי לבחור- אני רוצה גם בד שלא יהיה יותר מדי עבה כי הוא לא מסתדר עם בדים עבים במיוחד, שגם יהיה חם, וכמובן שהחמוס לא יתפתה ללעוס אותו יותר מדי- שיהיה עמיד וכביס. תודה
!
לכם תודה רבה רבה