רק רציתי להגיד....

kitty

New member
רק רציתי להגיד....

שעוד שלושה ימים אני מצטרפת אליכם!!!! אמאל´ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מפחיד כל העסק... מישהו יכול אולי לייעץ לי בקשר למה אני אמורה להביא איתי? למשל, אין לי מושג אם אני צריכה לקנות נעליים או לא...ודברים דומים. ואם זה עוזר, אני הולכת לקורס מכיות בנים.. שזה עוד יותר אמא´לה!!!
בכל מקרה אני אשמח אם תעזרו...

sky_girl

New member
קיטי...

בתור מישהי שמתגייסת ביום שלשי הקרוב ושחקרה את כל החברות (וגם את המוכר בריקושט לגב מה צריך להביא), אולי אני אוכל לעזור לך. מה שכן, זה יהיה הרבה יותר קל אם תשאלי שאלות ספציפיות... לגבי הנעליים, תקני נעלי ספורט שחורות (!!!) של ריבוק...

superyal

New member
ברוכה הבאה לקו"מ ד´

אחותי חיכינו לכם והנה הגעתן אני מקו"מ ג´ כלומר מחזור אחד לפניכן אם יש לך שאלות אני אשמח לעזור לך באמת... עקרונית אין לך מה לדאוג הטירונות לא קלה כל כך אבל כשמגיעים לקורס אז זה כיף חיים אמנם הדיסטאנס לא נשבר ועדיין מצפים ממכן להרבה מאוד אבל לאט לאט אתם מתחילים להבין את הקטע ופתאום תראי שכל מה שהיה לך קשה עכשיו נהיה קל וברור אני רצינית כל שאלה בעיה וסתם כדי לשמוע סיפורים את מוזמנת לפנות אלי... בהצלחה ונתראה ביום שבת עוד שבועיים אז אנחנו מגיעים לג´וליס...

עידן ק

New member
אני קו"מ ד

אחי, אני משרת בג´וליס כבר שבועיים- טרום טירונות, ומחר הטירונות מתחילה... ספר לי בבקשה הכל על הקורס, הטירונות וכו´.. מה שאתה יודע, זוכר וכו´...

superyal

New member
אל תלחץ

דבר ראשון אני לא כל כך אחי אלא אחותי מה לעשות בקורס יש גם בנות... אני יודעת שכבר התחלתם את הטירונות ולמען האמת דיברתי כבר עם אחד המ"כים שלכם הוא דווקא נראה בן אדם נחמד. בכל מקרה דבר ראשון בקשר לטירונות כי זה מה שאתה נמצא בו עכשיו אז ככה אני יודעת שהיא קשה, יש כאלה שזה אפילו קשה להם מאוד אבל אין לך מה לדאוג לאט לאט מתרגלים לזה, ובכלל הכושר שלך יעלה בצורה מדהימה אחרי כמה שבועות, מנסיון. אני זוכרת שאצלינו הבנים נענשו המון וכל הזמן הפילו אותם ותיזזו אותם בטירונות אבל מצד שני ככל שהזמן עבר הם קיבלו הרבה יותר דברים שאנחנו לא קיבלנו כלומר למשל עכשיו בקורס יש להם המון זמן חופשי והם עובדים פחות על קטע של 30 שניות זוז. בכלל רק שתדע שבקורס הכל משתנה- אמנם בהדרגה אבל זה משתנה. דבר ראשון יש את הקטע של סולם עצמאויות עכשיו למשל עובדים איתכם על זמנים קצרים כל הזמן במסדר בוקר, במטלות, בהגעה ממקום למקום בקורס ולקראת סוף הטירונות זה משתנה, פתאום יש זמנים ארוכים כוללים למשל יתנו לכם נניח ביום שישי שעה לקפל הכל, להעמיד מסדר בוקר ומטלות ולגלח"צ עוד דוגמא זה בדיסטאנס על המפקדים אצלכם זה הכל כן המפקד, הקשב המפקד וכו´ אצלינו זה עכשיו שבוע וחצי לפני הסוף ואם אני רוצה להגיד משהו למפקדת שלי אני אקרא לה תמר יש לי שאלה... אני לא אגיד לך שהתרגלנו לזה אבל זה הרבה יותר נחמד לדבר איתם נורמלי ובלי הקשבים כל שניה. מה עוד יש...? אהה בקורס יהיו לכם המון סדרות חוץ בכל מיני מקומות בארץ שזה הכי כיף שיש כי קצת לצאת מג´וליס זה בהחלט חיובי- אוכל טוב מגורים נחמדים וכאלה. בכל מקרה יש המון דברים מעניינים מאוד והרבה יותר קלים בקורס אבל גם הטירונות היא אחלה ואני אישית מאוד נהנתי אז שיהיה לך באמת אחלה... ואולי אני אראה אותך ביום שבת כי מה לעשות את השבת האחרונה סוגרים בג´וליס חזרה... אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות בהצלחה

alnet

New member
לאן הגענו? :)

קו"מ ג´ מצטרף לשורות הבט"רים קו"מ ד´ התגייס :)

superyal

New member
קו"מ ג´ לנצח

בהחלט קו"מ ג´ הצטרף וכולם יזכרו את הקו"מ הטוב ביותר שהגיע לבט"רים. עוד תראו בהצלחה לכולם ואל תשכחו לייצג אותנו בכבוד...

למעלה