רק רציתי להגיד

britney4u

New member
בריטני במקום 14 בבילבורד השבוע

BRITNEY SPEARS JIVE 46,842 -30% IN THE ZONE אני מאמין שהיא בעצם תהיה מקום 13, כי תמיד מפרסמים בהיטדילי הזה את המקום של בריטני והוא בעצם יותר גבוה במקום אחד תמיד, אז... היא ירדה בשלושה אחוזים, שזה לא נורא, העיקר שהיא מוכרת משהו, והשבוע כשיצא הקליפ זה יעזור לה בשבועות הבאים... בהצלחה!!!!!!!!!! נ.ב.: נכנסתי לטי.אר.אל אמריקה ואי אפשר להצביע שם לטוקסיק כי בכלל לא שמו שם "בריטני ספירס - טוקסיק" יש שם עדיין את מי אגיינסט דה מיוזיק! חשבתי שאתמול עשו את הקליפ שם, לא?

i4britney

New member
צודק :)

היא מוכרת טוב בהתחשב למכירות כל שבוע, העיקר שהיא עדיין ב-TOP15 וזאת אחרי חודשיים מה שלא קורה להרבה זמרות פופ כי המוזיקה פופ מאוד כושלת בארה"ב בימים אלו ורק בריטני והילארי דאף מצליחות שם! אמנם אתמול שידרו בבכורה עולמית את הקליפ "טוקסיק" ב-TRL אבל יהיה ניתן להצביע לו רק ממחר כשהוא יכנס למצעד!

Polyphonic

New member
בינתיים, לא בטוח שהוא ייכנס למצעד

אני לא ממש יודע אם זאת שמועה או אמת.. בינתיים תחליטו אתם: MTV Networks Press Release "The Jive Records Recording Artist, Ms. Britney Spears, Video For "Toxic" Was Removed From Current MTV Playlists For Explicit Content, Following A Re-Edit Of the Video, The Status may Be Changed, and the Video Be Re-Inserted Into the Playlist, Jive Recording Co. Had No Comments Availible At the Time." תרגום (מקוצר) לעברית: הודעה לעיתונות של MTV "Toxic" הוסר מרשימות ההשמעה (במילים אחרות, נאסר לשידור) בMTV בשל תוכן בוטה. כתצא גרסא ערוכה, הוידאו יחזור לשידור. Jive עוד לא הגיבו על ההודעה.

Polyphonic

New member
למזלינו, מסתבר כשמועה מרושעת../images/Emo9.gif

הוידאו כבר שודר בTRL (כשבריטני הגישה אותו דרך הטלפון
) אפשר להוריד את הקטע הזה, שכולל ראיון קצר, מpopgal.net

roimc

New member
רק רציתי להגיד

שלפני שבוע חזרתי מפריז אחרי ביקור של שבוע שם ופוסטרים של בריטני תקועים שם כל 2 מטר. פוסטרים שמפרסמים גיליון מסויים של איזה עיתון שהיא מופיעה בבקיני ירוק (בערך, זה מכנסונים קטנטנים כאלה) וכתוב: בריטני ספירס, כוכבת הפופ של השנה. בצרפתית כמובן
סתם נזכרתי

GuItAr2

New member
היא מאוד מפורסמת בצרפת.......

ועוד המון מדינות........ חולה עליה!!!!!!!!

../images/Emo41.gifמגניבבב..

הבאת לנו משהו
על האינפורמציה.. כבר הזמנתי הלוך ושוב לפריז..

אני דווקא הייתי שם בסוף החופש הגדול

ולא ראיתי אפילו תמונה אחת של בריטני...

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifסתם שמתי לב למשהו...

בקטע של בריטני עם היהלומים היה נורא מוכר לי מאיפושהו.. והנה פתרתי את התעלומה
לפני שבוע הגשתי עבודת חקר בהומוניסטיקה (אל תשאלו..) בנושא בריאת העולם.. עד פה זה לא אמור לעניין מישהו, אבל אז מגיע הקטע בעבודה, שהייתי צריכה לנתח תמונה שקשורה לבריאת העולם. ואני שהתברכתי באבא צייר, בלי בעיה השגתי תמונה כזאת. התמונה לשיפוטכם
לפי דעתי זה דומה לקטע עם היהלומים.. בעיקר בעיגול האור מסביב.. יכול להיות שלכם זה קצת לא יזכיר.. אבל זאת אני והדמין הפרוע שלי..

למעלה