רק רציתי להגיד ....

FreakStyler

New member
רק רציתי להגיד ....

האמת, לא רציתי לכתוב את זה... אבל משו מציק לי..... כרגע היה לי טסט שני. אין לי כוח לפרט, אני פשוט אגיד שלא הלך לי טוב. מה שמעצבן זה שבשיעורים הולך לי הכי טוב שבעולם. אפילו בשיעור שלפני הטסט הלך טוב והמורה אמר שהוא כבר מזמן היה מעביר אותי... אבל תראו מה זה, דווקא ב 15 דקות שאתה צריך להוכיח לטסטר שמגיע לך רישיון, תמיד נדפקים. אי אפשר לעשות 15 דקות מיסכנות בלי איזה טעות... אני לא רוצה לפתח ציפיות , כי הציפיות שאני יכולה לפתח זה רק נס אם הוא בכל זאת יוותר.... אני לא חושבת שהטעות עד כדי כך נוראה.. אבל.. הקיצר אני מה זה עצובה ומה אני אגיד, כבר אין ציפיות, אין חשק זה מייאש..... אני מה זה לא רוצה להיות מאלה שעושים מיליון טסטים...
וכלכך רציתי לעבור את השני...

FreakStyler

New member
תשובה:

עשיתי 2 טעויות, אבל מורה לנהיגה שבמקרה נסע אחרי אמר לי שעשיתי עוד טעות: * היה צומת והיה לי תמרור, פסדר, אני מחכה שאין מכוניות ואז באה לעבור, משמאל באה מכונית, עשתה פרסה, עכשיו, היא הייתה נורא איטית, אז אני פניתי לשמאל, באתי נורא לאט, רציתי לנסות לעקוף אותה (היא עדיין לא סיימה להסתובב), לא היה מכוניות בכלל, אז רציתי לנסות לעקוף, אבל הוא בלם אותי ואז חיכיתי עד שהיא תעבור, ואז נסעתי אחריה. הוא בלם לאט, אבל בכל זאת אני לא יודעת אם הייתה הצדקה לבלום... אני חושבת שיכולתי לעקוף מהר ולהמשיך. * היה איזה כביש נורא מסובך, אחד המסובכים באשדוד, פסדר, הוא אמר לי שמאלה, אותתי שמאלה, באתי לנתיב השמאלי, פתאום לא יודעת למה, עברתי נתיב אחד ימינה והמשכתי ישר. אין לי מושג למה עשיתי את זה הייתי לחוצה בצורה שלא תאמן. * המורה לנהיגה שנסע אחרי, אמר שביאזה צומת כל שהיא עברתי לימין ומשמאל נסעה מונית והיא לא הייתה כלכך רחוקה והייתי צריכה לחכות שהיא תעבור. אני לא זוכרת את זה.. והוא גם לא בלם אותי.. הקיצר, אני יודעת שזה לא טעויות שמוותרים עליהן, ואני ממש עצובה למה זה קרה לי דווקא בטסט. אני יודעת שאני נוהגת מצוין וזה ממש מרגיז! המורה אמר שזה טסטר בסדר, אבל יש גבול עד כמה הוא בסדר...
אני לא חושבת שיש סיכוי כלכך שהוא יוותר לי על זה, אלא אם כן זה יהיה נס. חוצמיזה, הכל לדעתי היה בסדר, זינוק בעלייה, וכל השאר היו בסדר ולדעתי נתתי זכות קדימה טוב ופניתי טוב בצמתים. אבל.. אבל.. אבל..

Elicoz18

New member
לא רק שאני מחזיק לך אצבעות

אלא אני גם מתפלל שתעברי.. בהצלחה :(

FreakStyler

New member
תודההההההה

וואי אני ממש מקווה שהוא יוותר למרות שהסיכוי ממש פיצפון....

tia3

New member
גם אני

מחזיקה לך אצבעות בידיים! וגם ברגליים!!!
גם לי יש טסט שני עוד פחות משעתיים... אימל'ההההההה..... אין לי עוד תקציב לכישלון שני... אווף... איזה ייאוש....

FreakStyler

New member
אויי תודהה מתוקה!! וגם לך!!

מחזיקה לך את כל האצבעות שיש בגופי!!!! (20, עד כמה שידוע לי...)
מקווה שתצליחי!!!!!! ייאוש- אם כבר מישו מדבר על ייאוש זאת אמורה להיות אני! את- תבואי עם הרבה ביטחון!!!! בהצלחה לך חמודה!!!!! ושתי הרבה קפה....

סתיו מ

New member
תקשיבי מתוקה ../images/Emo39.gif

אל תיהי עצובה! אנחנו מאמינים בך שתעברי!!!!!!!!!! ובמקרה הכי גרוע... אז נכשלת. תחשבי על זה..זה כזה נורא
זה לא כאילו את בטסט 7. בכל מקרה תשארי אופטימית! וכמובן תבואי לשתף!!!!!! ולמי שאמרה שיש לה טסט-----בהצלחהההההההההההההההה

FreakStyler

New member
וואייי תודה......

איזה כייף שיש לי פורום כזה מעודד!!!! הקטע הוא שנכון, אז נכשלתי, (האמת, זה כן כזה נורא...), אבל בתכלס, מה שמרגיז זה שגם בטסט הראשון וגם בשני הטעויות היו של דברים בלתי צפויים, ודברים שמרוב התרגשות אין לי מושג למה עשיתי אותם, אז כאילו.... מה יהיה בטסט הבא?! אם דווקא בטסט קורים לי דברים בלתי צפויים.... אז זה עניין של מזל והמזל שלי כנראה לא משו... מבינה? אז איזה אופטימיות יכולה להיות לי?!
בכל מקרה, טסט 7 או לא טסט 7, מספר השיעורים שעשיתי מספיק ל20 טסטים. זה גם כסף.. יו נאו.... ותודה על העידוד, באמת מהפה שלכם לה', והוא יהיה טסטר רחום ורחמן ויוותר לי.... אמן...
ובהצלחה לך בכל דבר....

yoo

New member
מחזיק את כל האצבעות שלי ../images/Emo45.gif

אפילו את האצבעות שאין לי. רק שתהיהי מאושרת

FreakStyler

New member
תודדדדדדדדדההההההההההה ../images/Emo13.gif

תודה תודה תודה תודההההה קבל ממני:
גדולללללל!!!!
ומאחלת לך בהצלחה!

yoo

New member
אין בעייה, תודה גם לך ^^

נקווה שהטסטר יהיה רחמן :) אני בעקרון רוצה לעשות טסט בשבוע הבא

yoo

New member
אין בעייה, תודה גם לך ^^

נקווה שהטסטר יהיה רחמן :) אני בעקרון רוצה לעשות טסט בשבוע הבא

lmstriX

New member
יוווו איך אני מחזיק לך אצבעות שתעבר

י בכל זאת! ד"א אם עקפת מימין זה טעות נוראית!!! אני מקווה שלא התכוונת לזה. בכל מקרה אל תתיאשי... את יודעת לנהוג רק להוריד לחץ! זה הכל!~

FreakStyler

New member
ניסיתי לעקוף משמאל..

הבעיה היא שהוא בלם אותי אבל לא בלימה חדה. יכול להיות שבאמת הייתי קרובה מידי או משו... אני לא יודעת, אני הייתי נורא איטית בציפייה שהוא עוד שניה יסיים את הסיבוב (את הפרסה) ואני אמשיך לנסוע.. אוף... ותודה על החזקת האצבעות.. אני באמת מקווה שהוא יבין שזה היה מהתרגשות, כי סך הכל לא טעיתי איזה טעות של נסיעה, לא עברתי על החוקים, סך הכל נהגתי יפה... פשוט.. שכחתי שהוא אמר לי לפנות שמאלה. אני אסביר.... הוא אמר שמאלה, באתי לשמאלה (זה נתיב שלוקח גם ישר וגם שמאלה), סבבה, פתאום שכחתי שהוא אמר לי לפנות שמאלה, וחשבתי, וואלה אם אני צריכה לפנות ישר אז אני אעמוד בנתיב הכי ימני שלוקח ישר! אז זזתי נתיב אחד והמשכתי לנסוע.. בתכלס אם הייתי צריכה לפנות ישר אז לא עשיתי טעות, אבל תלוי עד כמה הטסטר ייתייחס לזה ברצינות... טוב.... עזוב אני אפסיק לזיין ת'שכל והלוואי אמן שאני אעבור. 80 שיעורים מספיקים לי בהחלט. תודה.

lmstriX

New member
סבבה אחותי!

לא נראה לי שיש סיבה גדולה מדי להעניש אותך

למעלה