רק רציתי להגיד...

• פותח הנושא Lali
  • פורסם בתאריך

Lali

New member
רק רציתי להגיד...

נכנסתי לפורום הזה כי פגשתי את טליה בפורום אסטרולוגיה והיא אמרה לי משהו בקשר לראש הדרקון שלי, שממש גרם לי לחשוב ולהחליט שאולי אני עובדת על עצמי בדרכים הלא נכונות. אז לפי עיצתה של טליה, הגעתי הנה, כדי לנסות למצוא דרכים לחפש אחר ידע רוחני גבוה ולהתעלות מעל תחומי ההגיון, שהוא הבעיה המרכזית שלי, בכל פעם שאני מרגישה שאני מתחברת למשהו, השכל מתערב ואומר שזה בטח לא עובד... בכל אופן, רק רציתי להגיד לכולם שאני כבר כמה שעות קוראת את ההודעות שלכם ונהנית מאד-מאד! :) גם נראה לי שהאוירה פה היא הרבה יותר קרובה וחמימה. אז תודה בינתיים...

היי

ברוכה הבאה נשמה תרגישי בבית ואם יש לך מה לשאול אז קדימה אני וכל היתר שיכולים נשמח לענות ולפי מה שראיתי לטליה יש אחלה דרך לגרום לך להבין טיפ קטן לראש הגדול שלך אל תתרגשי האמת קיימת גם אצלך כל שאת (הנשמה) צריכה לעשות זה להזכר אז תרגעי תקשיבי לעצמך פנימה ומה שידגדג בבטן ויגרום לך להגיד זה נראה לי מוכר ומרגש לכי על זה אור ואהבה לך תזכרי אם תגידי שאת יכולה ואם תגידי שאת לא כל מה שתגידי נכון !!!

Lali

New member
כן, זה באמת מה שאני צריכה לעשות...

אני מאד מתאמצת, הבעיה שלי היא שכיאה לעקרבית, הרגשות שלי בכל תחום הם מאד קיצוניים ועצומים. אני עוברת עכשיו כמה טיפולים ברייקי, כדי לנסות לשחרר אנרגיות שליליות שחסמתי במשך תקופה ממושכת בפנים. הבעיה היא שבגלל אותה עוצמה של רגשות, קשה לי מאד להתנתק ולעבור הלאה מאירועים מסוימים ואנשים מסוימים... גם אם אני בכלל לא מדברת עם האנשים האלה כבר הרבה זמן, הם עדיין איתי, בליבי ובמחשבותי כל הזמן... אז הרגע אני פשוט מנסה להיות ולנשום. בכל אופן, תודה על קבלת הפנים, אתם מקסימים!!! :)

שכינה

New member
עד שגיליתי

האי החלטיות הזו נובעת מריקנות הנשמה הנשמה שלך רוצה את ``האוכל``שלה את האור האמיתי את השכינה. והוא כח האמת.

למעלה