רק רציתי להגיד

hadarOchai

New member
רק רציתי להגיד

שאני מתה על ג'ניפר לופז ומאז שהיא התפרסמה אני לא מתביישת להיות שמנה כמוהה!!!!!!!!!!! אמנם דב-דבה אבל יפה. לדעתי אישה צריכה להיראות עגולה ונשית ולא מקלונית. ג'ניפר - עד שאת לא מורידה את ה-20 קילו המיותרים שלך---> אני לא מורידה גם!

hadarOchai

New member
התמונה עברה שיפוצים מותק

בקליפ ג'ני מהבלוק מראים בדיוק איך היא עם בקיני וזה כל היופי לדעתי. גוף שמנמן אבל סקסי.

this is me then

New member
היא עגלגלה וזה

מה שעושה אותה כוסית, אבל להגיד שהיא דבה, זאת הגזמה

אור P

New member
אפילו עגלגלה היא לא...

היא בתכל'ס רזה, עם טיפת ישבן...

hadarOchai

New member
ממש לא

אפילו הדוגמנית שהיא בחרה (הישראלית) אמרה שהיא עגולה וכוסית והיא ראתה אותה במציאות.

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifסליחה אבל..

זה שמנה?!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifכי...

אם זה שמנה בשבילכם, אץם ממש מעליבים את השמנות באמת. פשוט ככה.

QueIronia

New member
מנדי, אני מצטרף אליך

ואם את לא רוצה לרזות, אל תרזי, אבל מה ההמצאה הזו שג'ניפר דובה? נראה לי שמי שמופיעה כאן התמונה רחוקה מלהיות שמנה!

hadarOchai

New member
באמת מי זאת?

התמונה עברה כל כך הרבה שיפוצים שכבר אי אפשר לזהות שזו ג'ניפר

American Girl

New member
תראי:

אם את מקנאה שג'ניפר יפה ויש לה גוף יפה למה שלא תגידי את זה וזהו!

hadarOchai

New member
מה?

היא מהממת ויש לה גוף מדהים זה מה שאני אומרת. אין ספק שהיא יפה ואני אומרת שהגוף שלה מדהים כי הוא מלא ועסיסי והיא לא מקלונית. זה מה שיפה בה.

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifהדר כנסי../images/Emo26.gif

את לא יכולה להגיד שהיא "מלאה ועסיסית" כי היא סך הכל לא רזה מאוד, אבל להגיד שהיא שמנה זה ממש להעליב אותה!
התמונה ש Queironia שם, לא עברה שום שיפוצים, ואם את לא מאמינה שזה הגוף של ג'ניפר, כנראה שאת לא מכירה אותה כל כך ואת לא רואה אותה בטלוויזיה הרבה. חבל שאת שופטת מראה של בן אדם לפני שאת בודקת אם זה באמת ככה. יופי שאת חושבת שהיא יפה והכל... אבל היא בהחלט לא שמנה!

hadarOchai

New member
אוף

לא הבנתם. היא לא שמנה (מצטערת שכתבתי את זה) אבל היא מלאה ועגולה ורואים את זה בעיקר בקליפ ג'ני מהבלוק.

American Girl

New member
אז למה...

לא אמרת את זה קודם. נכון ג'ניפר לא מקל אבל היא גם לא שמנה יש לה פשוא גוף יפה.

למעלה