רק רציתי להגיד.

tanision

New member
רק רציתי להגיד.

אין בי רצון להעליב אף אחד, אך אני מגיע לזמנים שאני חייב להעמיס את כל מה שאני חושב באיזו שהיא פיסת מקום, וכנראה שזו מטרת הפוסט הזה בעצם. אף פעם לא הבעתי התעניינות יתרה בכוכב נולד ובכלל בתוכניות ריאלטי, כי בתכלס אם חושבים בצורה נקייה מה שהן גוררות זו תחרותיות מנוולת חסרת גבולות, ובעיקר בין הצופים. בעונה הזו צפיתי לראשונה בתוכנית אחר תוכנית ברצף ובשבוע האחרון אני שורץ ללא סוף באתר של קשת, צופה בסרטונים למינהם ומה לא. ל'דעתי צריך להעביר את התוכנית לערוץ הילדים. כוכב נולד מאוד תלויה בילדות מעצבנות שעדיין בחיתולים עם טיפות חלב על השפתיים, שחושבות שגברים יפים שקצת מענטזים בקול הם זמרים מקצועניים. כבר 4 כוכבי נולד רצופים זוכים גברים בלבד, ומלבד כוכב נולד הראשון (שהיה האיכותי ביותר) כל שאר הגמרים של העונות נכחו בהם 2 זמרים וזמרת אחרת. יש המנבאים שבעונה הזו הולך להיות גמר גברי לחלוטין, ואני חושב לעצמי - כמה תוכנית אחת יכולה להיות אטומה וזולה? לא סתם ב-2 העונות האחרונות אף פיינליסט לא הצליח, הם נשכחים כלא היו. וגם זה עתיד לקרות פה. על רפאל מירילא וז'ו אייזנברג גם הזילו ריר בעונה הקודמת, ונו. איפה כל המעריצות שלהם שמציפות את פורום כוכב נולד ומקללות כל נפש חיה? הלכו ולא תהיינה יותר. כי זאת תוכנית ריאלטי. מתחממת מהר ומתקררת מהר. כי מיד יבוא חתיך אחר בתוכנית ריאלטי אחר שהלשון שלהן תהיה דבוקה בו. כוכב נולד שהפכה לתוכנית נוער לכל דבר לא ממש מצליחה לסחוב ולגלות כישרונות נדירים כמו בעונתיים הראשונות. ועל זה יש לי רק להגיד - חבל. מתמודדים מעוליים כמו נדב קדמון, אדיר אוחיון ומרים טוקאן הולכים ונופלים כמו זבובים רק בגלל שלא התחבבו מספיק על כמה ילדות שלא חוו את בנות המצווה שלהן עדיין. ומעדיפות את דניאל בן חיים לדוגמא שאין לי שום דבר רע נגדו, עושה רושם של ילד טוב ירושלים, באמת נראה טוב. והאמת? הוא גם לא רע בכלל ומגיע לו להגיע לשלבים הגבוהים יחסית, אך אם תשאלו אותי - לא לגמר. בשום פנים ואופן. כשמגיעים לנקודה שכולם טובים צריך להרים ראש ולהסתכל במי קיים הסטאר קוולטי, מי יוכל לתחזק את עצמו אחרי העונה בלי שמרגול מתעלפת ממנו ומילטמן עושה להם את העבודה. בן אדם שבקשת לא מצליח אפילו לסחוב ולסחוף את הבלוג שלו לא נחשב בשבילי לכוכב-נולד. כי צריך לדעת גם לדבר. ודניאל בן חיים מדבר וכאילו לא שמים לב שהוא על המסך בכלל, אם אליסה מארחת אותו בבלוג שלה והתפקיד שלו זה לחקות אותה הוא יעשה את ברצינות הכי גדולה שיש בשביל חס וחלילה לא לעשות קצת צחוק מעצמו, הוא לא מעיז לשום דבר. ואני יודע שאני הולך עכשיו לקבל תגובות מפחידות ורצחניות מכל בנות ישראל שחולות על התחת שלו. הבאים בתור להדחה דעתי הם אליסה שפרגה ומרינה מקסמילאן בלומין שלא יוכלו לתחזק את עצמן עוד יותר מדי, זה לא כוחות הרי. דניאל בן חיים מול אליסה שפרגה. מי ינצח? הגבר כמובן. וזה ממש לא משנה את בנות ישראל איך הוא שר, אף פעם השופטים לא התלהבו ממנו וציינו אותו לשבח, אף פעם אפילו לא הזכירו אותו כאופציה לחסינות. אם דניאל יעלה לבמה ולא ישיר, גם אז לדעתי הוא יקבל את מירב הקולות. יש לו את "החסינות הקהילתית". אם לא יהיה שינוי בשיטת הניקוד לדעתי הבנות שרוצות ללכת לאודישנים של כוכב נולד 6 - כדאי לכן לוותר כבר עכשיו, חבל על המאמץ, קיים הסיכוי שתגיעו גבוה אבל לא יותר מדי גבוה. וגברים יקרים שמתכננים ללכת לעונה הבאה - רשמו את עצמם מעכשיו למכון כושר. תעשו שרירים שאח"כ במאחורי הקלעים יגידו כמה "קוביות שוקלד" יש לכם בבטן. ההמלצה שלי היא, לעשות 50-50 עם צוות השופטים שלא סתם יושבים לקישוט ואומרים מה הם חושבים על כל ביצוע אלא שגם ישפיעו על התוצאות. מוזמנים להביע את דעתכם.

../images/Emo189.gifשמה הימור. איך שאני רואה מה שקורה

ההימור שלי שהקשר בין קולות הצופים ומי שעולה כל שלב קיים כדי להביא קצת רייטינג וסמסים אבל הוא לא קובע מי יעלה לגמר. בטדי הפקות לא יושבים טפשים. לפני התחלת כוכב נולד הם בוחרים כבר את הזמר או הזמרת שכדאי להם להריץ עם תקליט ואלבום. נינט היתה הפתעה כי הם לא ידעו שיש להם אווזה מטילת ביצי זהב אבל מהתוכנית השניה הם הבינו. הראל סקאת היה ידוע מראש וידעו שהוא זמר טוב. (הוא מקצועי. הוא אפילו נבחר לבית צבי והם יודעים לבחור.) הראל מויאל היה טוב. הם ראו שכל מעלה אדומים מצביעה להראל מויאל והבינו שהם לא יכולים לא לתת לו מקום ראשון. סעדו לדעתי היה הפתעה ואחריו הם הבינו שהם צריכים להחליט את מי הם יעלו. הם רצו את ג'קו כי חשבו שיצליח. בעונה הזאת הם משנים כל הזמן את החוקים, נותנים חסינויות, מקדמים ומורידים מועמדים דרך האתר שלהם כמו שלומי בראל שהרשו לפרסם לו פרסום שלא מעולם הזה על התקשורת שרודפת אותו כנראה כדי להעיף אותו בעוד כמה זמן. למארינה מקסימיליאן בלומין הם הכינו שיר מיוחד השבוע והשופטים משתפכים כל פעם שהיא שרה. למרים טוקאן הם הבטיחו אלבום ואולי הם יעלו אותה בגלגל אם הם יחשבו שהם יכולים. היא כנראה חוזרת. ההימור שלי: הם החליטו על מארינה מקסימיליאן בלומין למקום ראשון או שני ואם יראו שיש הרבה קולות יחליטו להציע שני אלבומים בגמר ויוסיפו עוד גבר. מרים טוקאן מקבלת אלבום וקידום כי כבר יש לה חשיפה. הילדות ששולחות סמסים לא משפיעות על התוצאה. הם חותמים על חוזה עם זמר למשך הרבה זמן וצריכים מישהו שיביא להם כסף. העונה הם בחרו במרים טוקאן ומארינה מאקסימיליאן בלומין לחתימה ואולי עוד מישהו יתפלח אבל הכל נקבע מראש. אני לא אומרת שהם בחרו רע אבל יכולים לדעת מראש.

סאמאיה

New member
אולי...

אישית אני לא מאמינה בכל מיני תאוריות קונספירציה, אבל הכל יכול להיות ויכול להיות שאת צודקת. בכל מקרה לא נראה לי שמרינה היא אווזה מטילת ביצי זהב...היא מוכשרת אבל לא קונצנזוס.

את מדברת קצת שטויות לא?

יש עוד המון מתמודדים העונה אני חושב אפילו כולם שחתומים כבר בטדי.. זו השיטה כל אחד שמגיע לתכנית חותם ישר בטדי.. ישר הופכים להיות הסחורה שלהם.. הם לא ישימו את מרינה בגמר אם הקהל לא אוהב.. הם מבטחים את עצמם לגבי כל המתמודדים..לכי תדעי מי יכול לקום מחר בבוקר ולהיות הכוכב הבא..

NP16

New member
../images/Emo45.gif אבל אני די מאמין שמארינה תזכה. ^^^

matapuz

New member
וואו, הפסקתי לקרוא באמצע ../images/Emo2.gif

אליסה לא תחזיק המון, היא תעוף שבוע הבא או השבוע... אני לא מזלזל בה, פשוט מי שמצביע אלו רק בנות לבנים, וככה קורה שכולן נושרות...

Coral T

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

כמו שרשמתי, צריך להחרים להן את הפלאפונים. חייבים באמת לשנות את שיטת ההצבעה, זה כל כך לא פייר שמתמודדים שכלכך מגיע להם להיות בגמר נושרים רק בגלל בנות מעצבנות שלא איכפת להן איך המתמודד שר, העיקר שהוא יפה. אני חושבת שאת מארינה ישאירו לשלבים היותר מתקדמים, אבל את אליסה לא. ואז אולי יתנו כל פעם חסינות למארינה כדי שתהיה לפחות בת אחת בגמר, ולא שוב גמר גברי.

NP16

New member
לא נראלי שיש עוד חסינות!!! בטח לא בחצי גמר!

Coral T

New member
חח צודק...

אבל נראה לי שהקהל בבית אוהב אותה. ואם לא, אז כרגיל גמר בנים.

r0cken

New member
מבינה את התסכול

אבל אתה שוכח שזו תוכנית מסחרית שמטרתה להביא כסף לקשת. זו לא באמת תוכנית מוסיקה וכשרונות. זו תוכנית בידור. היא לא שונה בהרבה מתוכניות כמו "הדוגמניות". וכל האנשים שמשלים את עצמם ומחפשים מוסיקה ואיכות - אין פלא שמתאכזבים. איכות זה לא מוצר להמונים. תבין את זה ואל תיקח ללב את ההדחות של המוכשרים. את החשיפה שלהם הם קיבלו. והערה בקשר לג'קו - לא ראיתי את העונה הקודמת, אבל שמעתי את השירים שהבחור כתב והתפאלתי. בגללו אני רואה את העונה הנוכחית. (ומבינה עכשיו עד כמה הוא לא מייצג את רמת התוכנית).

את כל כך צודקת! בנוגע..

אנשים לא צריך לקחת את ההדחות ההאלו ללב... יש העונה הזו המון מוכשרים והיא גם די ברוכה בזמרים יוצרים (אדיר,נדב,אורן,מרינה,אליסה גם אני חושב) ואנשים ,יוצרים מקבלים הרבה יותר הערכה.. וכמו שאמרת את הפרסום את הזדמנות להגיד היי אני כאן ..הם אמרו.. העונה הזו היא אחת הגדולות אפשר להגיד.. עד עכשיו היו כמה מתמודדים שישר ידנו הם בגמר.. הפעם כל מתמודד כמעט מביא איתו קהל ויחוד.. חן אהרוני אני בטוח לא משנה מה גם אם הוא לא יעלה.. יחטפו אותו הוא כוכב ילדים יקחו אותו לערוץ הילדים,או לפסטיגלים, חן אהרוני יצליח.. אדיר?,נדב? אין ספר שיצליח.. אליסה..זו לא שאלה בכלל.. מרינה תראו עד איפה היא הגיעה.. מרים?, יש לה קהל.. אורן- אורן הוא מוכשר זמר יוצר ,ומקווה שגם במשחק הוא יגע..(ובכלל יש לו את הנפש אחת המדהימות,ואני לא אומר סתם!) שלומי? ארלין? ארלין הייתי בטוח שהיא תהיה כמו איזו שן פול גרסה נשית בישראל..היא צריכה קצת עבודה אבל תרגאי יש לה בטירוף וזה כל כך יכול להצליח! תכלס הרשימה באמת גדולה... אבל מה שאני בא להגיד זה שהתכנית הזו היא הכי מיוחדת ושונה.. יש כאן מהכל הגמר באמת יהיה כבר הפתעה.. הייתי בטוח שאליסה וחן יהיו בו כמו כלום.. עכשיו זה יהיה דניאל, דניאל ודניאל ..שאנים באמת אני אשקר לכם.. כשראיתי אותו באודישנים הייתי בטוח שזה ,הוא האחד של העונה.. היה לו צבע קול חזק הוא היה עם קסם מיוחד ואני בטוח שזה המתמודד שגל אמר שרואים ישר... אבל מה במהלך התכנית זה כל כך השתנה.. הוא לא מתקדם הוא לא מחדש והוא מיוחד לפעם ראשונה.. מה שכן ושוב אני חייב לציין שכשהוא שר מזרחית כמו בתכנית האחרונה ..בהחלט היה שיפור עצום.. זה היה שיר שלם סוף סוף.. אבל שוב לא הוא צריך להגיע לגמר דניאל אמר משהו חוכם אחד העונה חח ממש בהתחלה שהוא מקווה שכל ה20 יזכו .. חח באמת שאפשר לראות בעונה הזו פתח להמון אנשים מדהימים ומיוחדים .. אז לא צריך לקחת את זה רציני.. פשוט אם יש לכם פייבוריט.. אל תנוחו תשבו לו על הראש חח ותזכירו לו שזה התחום שלו... גם ג'קו שהולכת להיות לו תקופה לא פשוטה ..מוציא אלבום ואומר לכולם שזה העיסוק שלו.. !

סאמאיה

New member
הדיעה שלך נכונה לגבי העונה הזו בלבד

כי אני בטוחה שאף ילדה בת 12 לא הזילה ריר על סעדו....
והעונה הקודמת היתה האיכותית ביותר עד עכשיו עם זמרים יוצרים איכותיים ולא פופיסטים. העונה הזו לצערי הולכת לאבדון וכל הדברים שאמרת הופכים להיות נכונים בעליל. מסכימה עם הטענה להחליף את שיטת השיפוט וההצבעה.

maximsp

New member
תמיד יש על מה להתלונן...

שמע, בגדול אני מסכים איתך, אבל... מה הייה קורה אם בכל שנה הייתה למשל זוכה אישה יפה וסקסית? היינו אומרים, איזה חברה שובינסטית אנחנו, ילידים וגברים שולחים סמסים רק לכוסיות, ועוד טענות מסוג זה. אף פעם לא יהיו כולם מרוצים, בסופו של דבר, אם תחשוב על זה, מישהו יקנה את הדיסקים של הכוכב הנולד הבא, ולהפקות של הדיסקים לא ממש אכפת אם זה ילדות בנות 12, או אנשים בוגרים, העיקר להרוויח כסף... אני לא חושב שהמין של הפיינליסטים קשור, כי כמו שכבר אמרתי, אם זה הייה הפוך ונשים היו זוכות, הייו טענות הפוכות...

n u t e l l a

New member
כל מילה בסלע

מסכימה עם כל מילה שכתבת חוץ מהעובדה שג'קו הוא זמר מעולה! והוא משמ לא נבחר ע"פ המראה שלו...הוא מוכשר מאודדדדדדד נדב קדמון זה הדבר הכי טוב שקרה בכוכב נולד אחרי נינט וג'קו ואני מאוד מקווה שמחר הוא יחזור.. אוף..רק שירגעו ההורמונים של כל הילדות האלה... בהצלחה לנדב

צודק בכל מילה שאמרת!

היטבת להגדיר את המצב בהודעה אחת, אחרי שאני מנסה לזעוק זאת (אפילו נחסמתי..) עונה שלימה!

wissenly

New member
צודק, אבל-

בעונה הזאת גם על השופטים אי אפשר לסמוך. נותנים חסינות לכאלה שלא מגיע להם, מדברים שטויות, רבים אחד עם השני במקום לשפוט... למרגול וצביקה פיק לא מגיע להיות שופטים בתוכנית הזאת. והאמתי- הם באמת לא שןפטים גם כרגע. הם עסוקים בלקרוא אחד לשנייה מרג'לס ועוד שטויות.

../images/Emo45.gif

מרגול עוד מילא, איכשהו, אבל צביקה פיק? מסטול על כל הראש... מאוהב בעצמו עד כדי בחילה. ראיתם איך במצעד הסולואים הוא המליץ לכולם לשיר שירים שלו? נרקיסיזם לשמו. לדעתי שניהם שם לקישוט, להוסיף צבע, לעורר מחלוקת. תכלס, אם כל השופטים היו מקצוענים, היה משעמם.

למעלה