רק רציתי להגיד..

Tooלי

New member
רק רציתי להגיד.. ../images/Emo9.gif

שאתמול סוף סוף עשיתי פירסינג בגבה, והיה מפחיד בטירוף אבל בטח היה מפחיד יותר אם לא הייתי אומרת לפירסר לא להגיד לי מה הוא עשה בדיוק, אחרת בטח הייתי מתקפלת באמצע. וירד לי דם, אז הוא שם לי תחבושת והסתובבתי איתה בעיר וכלכך התפדאחתילצאת עם התחבושת הענקית הזאת מהחנות
אבל בסוף יצאתי כי הממ.. כמובן שלא הייתה ברירה ואז אחרי שעתיים הורדתי, והיה מרגש. חיכיתי לפאקינג פירסינג הזה משהו כמו 7-8 חודשים אז זה באמת עשה לי טוב בין כל החושך שלי. ואני אפילו מעיזה לנקות אותו בעצמי
, בדרך כלל אני תמיד מבקשת מאחותי לנקות לי ת'הליקס ות'חורים בחלק התחתון (?) של האוזן כי מפחיד אותי להסתכל על החורים עצמם. אז קיצר, טוב לי, ואני אוהבת אותו. וזהו, רק רציתי להגיד.

חוצפאי

New member
תתחדשי לך ../images/Emo140.gif אני עשיתי לפני

שבועיים ואני הכי מרוצה ממנו בעולם. ולא ירד לי דם

Tooלי

New member
תתחדש גמאתה ../images/Emo13.gif

לי דווקא נראה לי ירד דיי הרבה דם.. ובכלל בהתחלה לא ידעתי שזה דם כי הייתי עם עיניים עצומות וחשבתי זה דמעות ואז פתאום הפירסר עושה לי "אל תיבהלי מהדם.. אל תידאגי" ואיכ! זה היה אשכרה כאילו זה בא לי מהעין ואז יענו דמעות דם

חוצפאי

New member
לי באמת ירדו דמעות בזמן החירור.

לחץ, פחד, אושר... אבל זה שווה את זה. אני יותר נהנה להסתכל עכשיו במראה, מרגיש יותר שלם. לא יודע להסביר.

Tooלי

New member
מבינה לחלוטין ../images/Emo9.gif

להסתכל במראה ולהרגיש ת'שביעות רצון הזה, ת'יותר אתה הזה, שווה בהחלט.

v bust

New member
עשיתי בגבה לפני...

שנה בערך. וגמלי ירד טיפה דם... אבל לא דם שמצריך תחבושת
ת-ת-ח-ד-ש-י:) פירס בגבה זה good

shpluck

New member
מזל טוב,אני עשיתי לפני..כמעט שנתיים

בחרתי לי עגיל,וחיכיתי, חיררו את הגבה שלי הכניסו עגיל במקום מחט והנה היה לי את הפירס הראשון שלי(לא כולל לובים) בלי בעיות וכמעט בלי כאבים.. וחבר שלי שעשה איתי ביחד בגבה ירד לו קצת דם ויש לו מין פוביה מדם והיה קצת בלחץ נבהל קצת מזה.. היינו בני 15 אז..

WuTang21

New member
תתחדשייייייייייי !!!

מזל טוב על הפירסינג.. וגם לי יש בגבה..!! עשיתי לפני חצי שנה בערך.. ולא כאב לי.. לא ירד לי דם..וימא הכי ישר והכי מהמם שיששששששששששששש !!! סתם לציון.. אני עשיתי את הפירסינג בגבה ואני לא פחדתי בשיט ההפך.. אני רקדתי ושרתי והיה לי מזה שמח..!!

למעלה