רק רציתי להגיד ש...

Oz the Voodoo

New member
רק רציתי להגיד ש...

"בהיפ הופ אני יכול לאמור מה שבא לי מה שעולה על דעתי זה אמיתי מהחיים שלי וישנם אנשים להם זאת דרך חיים בכל מקום זה מתנגן כולם זורמים כל הזמן בלהקות או בסולו שנייה ללא ההיפ-הופ ואני כבר לא יכול עוד לא מפותח אך זה מה שיפה בסגנון הראפ הכי פשוט הכי מקפיץ הכי אמיתי שקיים אז לסיכום אומר דבר אחד ההיפ הוא דבר עולמי ומיוחד לא צריך חיפוי או שירה עם מנגינה פשוט אומרים מהלב שופכים הכל מהנשמה באנגלית, צרפתית, איטלקית, ספרדית רוסית, עאמרית ואפילו ערבית כי זה משתלט על כל מקום בכוכב בכל שפה ואפילו בעברית עכשיו חי את חיי להיפ הופ, היפ הופ אני רק חושב ולעצור לא יכול כי ההיפ הופ משתלט..."

Psycho BuZZ

New member
השירה לא משהו...

ופה יש יותר ראפרים ----

Sister G

New member
יש עוד פוסטר כזה?.

הייתי בטוחה יש רק אחד.. אהבתי, פוסטר מ-ד-ה-י-ם (ועד עכשיו אני מתחרטת שקניתי ת'קטן ולא ת'גדול)

kref

New member
יש לי בדיוק פוסטר כזה

זה עם השמות למטה לא זה שבהודעה הראשונה

Oz the Voodoo

New member
2 All My Niggers

תודה על הפרגון, מעריך מאוד תבואו כל יום, תמיד יש עוד...

ליב Liv

New member
אני לא יודעת באיזה סרט אתה חי

אבל אני מקווה שאתה יודע ש niggers זה כינוי גנאי אלא אם כן אתה אפרו-אמריקאי ואז זה ייחשב לביטוי כמו "אחי"

Oz the Voodoo

New member
how many times do i need 2 tell U?!

אני כושון וראפר בעצמי, זה כבר הרגל שלי לברך את כולם במקום "שלום" אלא: "what's up my nigger" ותאמיני לי, אני חי בסרט, כבר חי בו יותר מ-10 שנים... בקיצור, הכל בחיבה

enwhysea

New member
אפרואמריקאי

למה כל הזמן ההפליה הזאת? יש שחורים גם באירופה ואפריקה שהם בדיוק ניגרז כמו באמריקה והם בטח שלו אפרואמריקאים.

Oz the Voodoo

New member
היי רגע! תנו לי לענות על זה...

אני לא לבן ואני לא שחור, אני מוקה...

למעלה