רק רציתי להגיד משהו

A n y w a y

New member
רק רציתי להגיד משהו

טוב בקיצור בלי בולשיט רגשני וכאלה....אז ככה אני יורד מהשידור לתקופה ...לכמה זמן אני לא יודע.....מתן אחי אתה תצתרך להשתלט על העולם בלעדיי....טוב קיצר אז תודה לכל מי צחק ....לכל מי שדיבר....לכל מי שבא....אממ קיצר תודה לכולם(גם לאלה שהפגינו חיבה רבה לשידורים שלי)....בכל מקרה....תודה לכולם....אמממ וזהו....אז ביי אנשים

tatugirl2004

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

Sexit may18

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהפגנה!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני הולכת לארגן הפגנה! לשרןף צמיגים! לרשום שלטים ולשבת מתחת לחלון של יגאל! מי מצטרף אלי@?@?!?!~#@!?#?@!
פינקי נתגעגע אליך...אין השתלטות בלעדיך

הא? לא ניראה לי...

צמד הופה אנד סמיילי כבר יעשו עוד שיר מחאה
קיצר יגאל, אתה מצחיק אתה יודע?
לא זז ולא נעליים. תישאר

SpicYspice

New member
דרך צלחה

באשר תבחר ללכת שרק טוב יהיה לך ותמיד נשמח לראותך

tatugirl2004

New member
הוא לא אוהב אותנו יותר!!!!!!!!

הוא נותשששששששששששששששששששש אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פינקי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
;-

MaTaN BALBOA

New member
לא../images/Emo46.gif

אתה לא זז מפה..! שום עזיבה ושום בטיחחח !!! אם תעזוב אין השתלטות !!! אתה לא זז מפהההה הבנתתתתת?!

carmit4

New member
יגאלללל../images/Emo46.gif

לאאאאאאאאא! אל תעשה לנו את זה! למה??? למה????? למה??????? מה נעשה בלעדייך?? זה לא יהיה אותו דבר.... לא יהיה לי למי לספק מים יותר!!! גררררררררר

tatugirl2004

New member
יגאל!

אתה האור שלנו! אתה השמיים שלנו! אל תלך! פליזזזזזזזזזזזז פליזזזזזזזז למעני!!!!!!!!!!!!! אני עכשיו גוססת ! תשמח בן אדם חולה מאוד! אם דלקת ריאות! בבקשה!!!!!!!!!! מאמי! וי אוול לאב יו! פליז תישאר!!!!!!!!!!!

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לא.... וואי אחי זה ממש חבל שאתה נוטש את השידור שלך בבלוג... זה לא אותו הדבר להשתלט על העולם בלי האדם שהגה את הרעיון... וחוץ מזה כבר הכנתי הרבה אוכל לפלישה הגדולה, יש נקניק, שווארמה, פלאפל, פיצות.. כדי שגם יהיה אוכל טעים. ויש גם חמין של שבת (למקרה שזה יתארך מהמצופה), קנדיילך וגפיל תפ'יכס... ביי אחי תהנה מהפרישה

18צח

New member
עם ישראל קורא ליגאל לחזור

חבל יגאל שאתה עזבת כולנו עצובים ובוכים
אבל לא נורא מקווים שתחזור ביי אחי בידידות צח

Sexit may18

New member
מתן אתה לא תעזוב

אני אכריח אותך להשאר..... ופינקי! אתה לא עוזב גם! אנחנו נבוא למשוך אותך בשיער עד שתתחיל לשדר שוב!!!!!!!!!!!!!!!!1

tatugirl2004

New member
אוי כיאלו שלמישהו יהיה אכפת!

מי אשם שיש אנשים אגואיסטים שחושבים רק על עצמם!

טוב תקשיבו

תנו ליגאל לעזוב הוא יחזור טוב? לא צריך להכניס את עצמכם לסרטים שהוא מת בלה בלה... סך הכל אם כל כך חשוב לכם תוכלו לשמור איתו על קשר לא צריך עכשיו שכולם יעזבו כל אחד צריך תקופת הפסקה. נקודה

למעלה