רק רציתי להגיד לכם

Lady of Buffdom

New member
רק רציתי להגיד לכם

שאני מפסיקה לאכול שוקולד! כן, כן מה ששמעתם. לא עוד סנדוויצ'ים עם נוטלה, חטיפי שוקולד, עוגיות, מעדנים וכו'. אני כל יום אוכלת שוקולד אבל מעכשיו זה מפסיק (נראה כמה זמן אני אחזיק מעמד...) תאחלו לי בהצלחה!

Dark Muse

New member
בהצלחה

אני ניסתי להפסיק לשתות קולה קיבלתי כאב ראש אחרי יומיים אז נשברתי אבל זה משהו שונה לגמרי בהצלחה!!

meital G

New member
מה??? למה!?

את באמת מוכנה לוותר על שוקולד? על עוגת שוקולד, ממרחי שוקולד, מעדני שוקולד, שוקו, גלידה וארטיקי שוקולד, קורנפלקס שוקולד,ופל שוקולד, מוס שוקולד, מילקשייק שוקולד, סירופ שוקולד, פצפוצי שוקולד, עוגיות שוקולד, ליקר שוקולד ועוד? חשבת על עד הסוף??? גמילה טוטלית??? הפיכת החיים למרים מרים??? למה??? (בואו נהמר, כמה ימים לדעתכם יקח לה להישבר?) אל תשוו שוקולד לקולה !!!

Lady of Buffdom

New member
תראי... תשמעי...

ברור שזה לא יהיה לכל החיים, אני לא אחזיק מעמד
אבל למשך תקופה מסויימת כן. אני צריכה להוריד 3-4 קילו מעצבנים... גם אחרי שאני אוריד אותם אני אצטרך לצמצם את צריכת השוקולד שלי.

meital G

New member
נו. הכל עניין של מידה.

לצמצם? כן. טוטליות זה תמיד רע. בכל מקרה, אני לא נותנת לך שבוע

bana

New member
אני החזקתי מעמד

שנה!!!! ואז יום אחד לתומי חשבתי שנגיסה קטנה בשוקולד לא תפתה אותי ואחרי שנה של התנזרות יהיה לי קל לשכוח מזה! נכון?? ובכן, טעות!!! אני לא מסוגלת להפסיק! כל השוקולדים האלה, עם אגוזים ובלי, שוקולד לבן, שוקולד עם מילויים, סתם שוקולד פרה ומילקי שוקולד, מעדני שוקולד.... אני מוכרחה שוקולד!!!!

למעלה