רק רציתי לדעת...

רק רציתי לדעת...

אם גם יצא לכם לצפות במחזות זמר ואיזה... אני ראיתי בלונדון(העיר הכי מדהימה בעולם שמחר הייתי עוברת לגור בה אם הייתי יכולה)את: היפה והחיה מלך האריות גברתי הנאווה FAME THE WITCHES OF EASTWICK עלובי החיים RENT ואת שיקגו.

את האויבת שלי!../images/Emo13.gif

סתם..... יו, אבל איך אני מקנאה בך שראית את כל המחזות זמר האלה! איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ראיתי את גבירתי הנאווה, פאנטום האופרה ועלובי החיים. מביניהם הכי אהבתי את הפאנטום, כי הוא פשוט מהמם! אני מתכוונת לעבור ללונדון כשאני אגדל וללמוד באוניברסיטה הכי מפורסמת בעולם למחזות זמר שנקראית ג´י אס איי. שמעת עליה? בכל מקרה, הייתי מאוד שמחה אם היית כותבת ביקורות על המחזות זמר האלה ומפרסמת אותם. אפשר לפרסם אותם בתור מאמרים וזה יכול לתרום הרבה לפורום... בכל תשתפי אותנו בחויותיך השונות ממחזות זמר אלו.
סתיו, מנהלת הפורום נ.ב: ראיתי עוד כל מיני מחזות זמר בישראל, אבל אני לא הכי מחשיבה את זה...

דיון

New member
פאנטום האופרה - מדהים!!!

ואני ממליצה לרכוש את הדיסק עם הלהיטים מתוכו. ושרה ברייטמן מדהימה!!

actress

New member
ומשהו שמצאתי נראה לי מילים.

Phantom of the Opera Steve Harris I´ve been looking so long for you now you won´t get away from my grasp. You´ve been living so long in hiding in hiding behind that false mask. And you know and I know that you ain´t got long now to last. Your looks and your feelings are just the remains of your past. You´re standing in the wings, there you wait for the curtain to fall. Knowing the terror and holding you have on us all. Yeah, I know that you´re gonna scratch me, maim me and maul. You know I´m helpless from your mesmerising cat call. Keep your distance, walk away, don´t take his bait. Don´t you stray, don´t fade away. Watch your step, he´s out to get you, come what may. Don´t you stray, from the narrow way. I´m running and hiding in my dreams you´re always there. You´re the Phantom of the Opera, you´re the devil, you´re just out to scare. You damaged my mind and my soul it just floats through the air. Haunt me, you taunt me, you torture me back at your lair. אני ישים עוד... לא קשור רק לזה.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מכירה את כל המילים של הפאנטום בעל פה (משוגעת שכמותי...
) ואין לי שמץ של מושג מה זה השיר הזה... וגם לא מי זה סטיב האריס... אשמח אם תתני לי קצת יותר פרטים, מיכלוש.

הפאנטום ושרה ברייטמן

קצת ידע כללי, גם לדיון וגם לכולם: הדיסק עם הלהיטים של הפאנטום, או ליתר דיוק Highlights, הרבה יותר מומלץ (לפי דעתי) מהדיסק המלא, מכיוון שהדיסק המלא מכיל הרבה מאוד קטעים שאינם מעניינים במיוחד. אם זאת - אם אתם רוצים את כל ההצגה על דיסק, אז אתם צריכים את הדיסק הכפול. אפשר לשמוע את זה ולדמיין את כל ההצגה חולפת שנית מול עיניך...
ושרה ברייטמן, למי שלא יודע, שיחקה את כריסטין המקורית בפאנטום, שזה התפקיד המוביל. היא זמרת אופרה במקצועה ושיחקה גם במחזות זמר, כמו למשל בפאנטום ובישו כוכב עליון. היא הוציאה מספר דיסקים בהם היא שרה כל מיני שירים, בעיקר מוסיקה קלאסית ואופרה, ולאחרונה היא הוציאה דיסק חדש, ששכחתי איך קוראים לו... זהו, בערך. יש למישהו שאלות?
מקווה שהעשרתי את הידע שלכם...
סתיו

אז ככה....

את הבית ספר בלונדון אני לא מכירה אבל החבר הכי טוב שלי בעולם לומד בבית ספר לאומנויות הבמה בגילדפורד, בפרברי לונדון, איפה שלואיס קרול כתב את עליזה בארץ הפלאות.... בכל מקרה אני נוסעת לבקר אותו פעמיים בשנה, אז ככה שלא צריך להוציא כסף על בתי מלון וזה חצי שעה נסיעה ברכבת מהעיר הכי מדהימה בעולם- לונדון!!!!!! ועוד חודשיים כבר מתוכנן טיול נוסף והרשימה רק תיגדל.... ואין לך מושג כמה אני מקנא בכל השחקנים\זמרים\רקדנים האלו שחיים שם. מה שאומר שאם כבר מישהי צריכה לקנא פה, זאת אני, בכך שתהיה לך הזדמנות לעמוד על בימות לונדון, באולם מלא, כשאלפי אנשים שילמו את מיטב כספם בשביל לראות אותך

../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

כשאני אופיע במיוזיקלס כל חברי הפורום יהיו אורחי הכבוד שלי...

למעלה