רק רציתי לדעת... לאן נעלם סיכום השבוע המסורתי?8 -* mai
M .m New member 12/6/02 #5 חשיבותה של רצינות ../images/Emo11.gif לקחת לתשומת ליבי את הרצינות החדשה של מנהלי הפורום. עכשיו מה קרה לסיכומי השבוע? (נו, אני מתגעגעת...) mai
חשיבותה של רצינות ../images/Emo11.gif לקחת לתשומת ליבי את הרצינות החדשה של מנהלי הפורום. עכשיו מה קרה לסיכומי השבוע? (נו, אני מתגעגעת...) mai
Y Yonatan L New member 12/6/02 #8 ועדיין לא התכוונת, כן התכוונת, שאלת - קיבלת תשובה. Hell isn´t merely paved with good intentions; it´s walled and roofed with them. Yes, and furnished too. ATTRIBUTION:Aldous Huxley (1894-1963)
ועדיין לא התכוונת, כן התכוונת, שאלת - קיבלת תשובה. Hell isn´t merely paved with good intentions; it´s walled and roofed with them. Yes, and furnished too. ATTRIBUTION:Aldous Huxley (1894-1963)
M .m New member 12/6/02 #9 אם אתה רוצה להיות קטנוני שאלתי שאלה - קיבלתי משימה... אתה יודע מה, אני אשקול אותה בכובד ראש, כיאה לרצינות בה הוצעה mai
אם אתה רוצה להיות קטנוני שאלתי שאלה - קיבלתי משימה... אתה יודע מה, אני אשקול אותה בכובד ראש, כיאה לרצינות בה הוצעה mai
Y Yonatan L New member 12/6/02 #11 זהירות סֶלְפִי שלא תמצא את עצמך גם באיזשהו תפקיד ככה פתאום. ידי קלה היום על הדק המינויים....
I InnerKid New member 12/6/02 #13 איזה כיף לך.... ../images/Emo13.gif כולם תמיד הולכים לאיבוד ואתה כבר שם... אולי תספק מפה? אני מת להיות שם, אולי אז אני אפסיק ללכת כל הזמן...
איזה כיף לך.... ../images/Emo13.gif כולם תמיד הולכים לאיבוד ואתה כבר שם... אולי תספק מפה? אני מת להיות שם, אולי אז אני אפסיק ללכת כל הזמן...