רק רציתי לדעת בspybot עידכון (update) חינם נכון?
A avigal23 New member 29/3/03 #1 רק רציתי לדעת ../images/Emo26.gif בspybot עידכון (update) חינם נכון?
uzi2 Active member 29/3/03 #4 מצד שמאל בוחרים את online ואז מהתפריט שלמעלה תבחרי search for updates. אח"כ סמני את העדכונים הרלוונטים, ותבחרי download updates.
מצד שמאל בוחרים את online ואז מהתפריט שלמעלה תבחרי search for updates. אח"כ סמני את העדכונים הרלוונטים, ותבחרי download updates.
uzi2 Active member 29/3/03 #7 בינתיים את ה- main application ואח"כ (אחרי סיום ההתקנה שלה) חזרי על כל הפעולה ותתקיני את כל השאר.
A avigal23 New member 29/3/03 #8 זה יפעיל לי את המחשב מההתחלה?? ועוד משהו,למה אני צריכה את הסקינים???לא מיותר? ומה זה הסטרטאפ?? סליחה על ריבוי השאלות
זה יפעיל לי את המחשב מההתחלה?? ועוד משהו,למה אני צריכה את הסקינים???לא מיותר? ומה זה הסטרטאפ?? סליחה על ריבוי השאלות
uzi2 Active member 30/3/03 #9 לגבי הסקינים את צודקת את כל מה שרשום עליו optional את לא חייבת, אבל השאר חשוב. לגבי ה- startup יש לי השערות אבל אני לא בטוח, אז עדיף שאשתוק
לגבי הסקינים את צודקת את כל מה שרשום עליו optional את לא חייבת, אבל השאר חשוב. לגבי ה- startup יש לי השערות אבל אני לא בטוח, אז עדיף שאשתוק