רק רציתי לדעת וליידע

leeloo

New member
רק רציתי לדעת וליידע

הורדתי תוכנה חדשה שאמורה להגן מפני האקרים (אני מקווה!!) והתוכנה אומרת לי שיש כניסה של: HTTP attack של NEC אתם מבינים בזה משהו? ניראה שההתקפה החשודה הזו היא סתם העברת מידע, לא? חוץ מזה, רק רציתי ליידע את משתמשי איימש- יש ה-מ-ו-ן אנשים שפורצים למחשב ברגע שמתחברים לאיימש! אני יודעת בגלל שהתוכנה הזו מיידעת אותי על כל פורץ! אז באמת תזהרו! התוכנה הזו די הופכת אותך לפראנואיד, אחרי שרואים כמה אנשים מנסים לפרוץ לך למחשב... למה, למה אנשים כאלה רעים... מצידי שיכנסו, שיעתיקו דברים, אבל למה להרוס את המחשב? חוץ מזה, נאפסטר בטוחה, מורפיוס (תוכנה חדשה) בטוחה, bearshare בטוחה , אבל LimeWire- מאוד מאוד לא בטוחה! יותר מאיימש! כל-כך הרבה אנשים בבת אחת מנסים לפרוץ! אל תתחברו לתוכנה הזו, היא ממילא לא שווה הרבה...

MERD!

New member
אני חושב שאת טועה

אין לי נסיון באיימאש אבל כנראה זה בגלל החיבור הישיר.. זה רושם שיש העברת מידע אולי או משהו אלא אם כן התוכנה פרוצה שתיתן גישה מלאה למחשב

leeloo

New member
זה יכול להיות

הרבה דברים. התוכנה אומרת לי שזו התפרצות חשודה וחוסמת אותה. זה רושם לי ככה: Attacker attempts to see if a particular port is open for remote access ככה שגם אם זה העברת מידע וגם אם לא, זה חוסם את זה, אז אי אפשר לפרוץ. בכל מקרה- תזהרו, יכול להיות שהאי גם פרוצה.

MERD!

New member
לא זה לא.....

זה רק תוכנה כמו fire wall זה הכל את צריכה לדעת מה לחסום ומה לא

leeloo

New member
כן זה כן.....

התוכנה חוסמת בעצמה את מה שניראה לה בפריצה בלתי חוקית למחשב. זה הרבה יותר מ- fire wall! זה כולל בתוכו את זה אבל הרבה יותר מתקדם!! תוכנה באמת טובה, שמעתי עליה מטכנאי מחשבים ססידר לחברה שלי את המחשב אחרי שהוא נפל.

MERD!

New member
לא זה לא....

זה לא פריצה אני הבנתי מה הוא אמר וזה טמבל לתת לתוכנה לחסום הכל חוץ מדברים מוכרים כמו ICQ ומירק תשתמשי בFIREWALL ככה את יודעת בדיוק מה את חוסמת

rastotman

New member
באמת איפה אפשר להוריד פייר וול

במקום התוכנות הנודניקיות האלה שיש לי נטייה להוריד ולהשמיד? מתי שהוא הורדתי תוכנה ממש פרנואידית כדי גם לצמצם את התחקירים המעמיקים שעושים אתרים על המחשב המיסכן, והיא לא נתנה לי אפילו להיכנס לפורום בלי שהיא תתחיל לקפוץ למסך בצורה היפראקטיבית. רק שמול זה יש את בן דוד שלי שדואג להפחיד אותי בכל מיני מחשבים שהוא פרץ אליהם בזמן האחרון, העתיק אותם ואז זרק אותם לפח כי רע ומרושע. וסופרמן, מי אמר את זה- פארנויה זאת חשיבה נכונה כשרודפים אחריך?

leeloo

New member
הכי טוב

להוריד מ- downloads.cnet.com ותוכנה קוראים- black ice תוכנה מוכרת דווקא ביעילותה למניעת פריצות!

למעלה