רק רציתי לבקש
D d a n i e l s 5 New member 20/9/06 #4 שווה צפייה !!!!!! ולכן שווה הקפצה . תודה לך שגית . ושנה טובה לך.
ק קטי30 New member 20/9/06 #7 חזק ה../images/Emo52.gif הזאת../images/Emo70.gif מ-ק-ס-י-ם! וכל כך אמיתי שגשוגָה
ו ורד 3 New member 20/9/06 #9 שגיתוש ..מ-ק-ס-י-ם אמיתי חכם מלמד שווה לשמוע כמה וכמה פעמים ולהפנים .... בייחוד למי שכל כך קשה לו להגיד סליחה !
שגיתוש ..מ-ק-ס-י-ם אמיתי חכם מלמד שווה לשמוע כמה וכמה פעמים ולהפנים .... בייחוד למי שכל כך קשה לו להגיד סליחה !
י יערית New member 20/9/06 #16 ואני מכירה ילדה אחת מתוקההההההההההההההההההה בשם לורי,גם היא תהיי אישה מדהימה ביום מן הימים
ו ורד 3 New member 20/9/06 #17 ילדה תגידי למה את לא במיטה ..עושה נומי נומי ..... לא תוכלי להתעורר בבוקר בזמן ולשתות צ'וקו פתאום נזכרתי במוכר הרומני מהקיוסק בחטיבה... " ילדים מי רוצה צ'וקו ? "
ילדה תגידי למה את לא במיטה ..עושה נומי נומי ..... לא תוכלי להתעורר בבוקר בזמן ולשתות צ'וקו פתאום נזכרתי במוכר הרומני מהקיוסק בחטיבה... " ילדים מי רוצה צ'וקו ? "
י יערית New member 20/9/06 #18 נרדמתי לרגעים ספורים בסלון ואז....אז הכל התהפך עלי בבוקר אתעורר כמו גדולה!!!קפה ילדים סנדוויץ',קורנפלקס והופ ליום חדש. גם את צריכה להיות במיטה עכשיו,ממממממ מצטרפת לכפיות?
נרדמתי לרגעים ספורים בסלון ואז....אז הכל התהפך עלי בבוקר אתעורר כמו גדולה!!!קפה ילדים סנדוויץ',קורנפלקס והופ ליום חדש. גם את צריכה להיות במיטה עכשיו,ממממממ מצטרפת לכפיות?
ו ורד 3 New member 20/9/06 #19 איזה כפיות אני כולי עם התכווצות שרירים...מרוב חוסר כושר גופני ניסיתי להיות גיבורה לעשות כושר ...כולי תפוסה ....וחבולה... מתה לישון ... את יודעת מחוסר שינה קמים בבוקר לפעמים הפוכים... מקווה שאקום נורמלי... יאללה לילה טוב ותתיישרי בבקשה.....
איזה כפיות אני כולי עם התכווצות שרירים...מרוב חוסר כושר גופני ניסיתי להיות גיבורה לעשות כושר ...כולי תפוסה ....וחבולה... מתה לישון ... את יודעת מחוסר שינה קמים בבוקר לפעמים הפוכים... מקווה שאקום נורמלי... יאללה לילה טוב ותתיישרי בבקשה.....
N N D R New member 20/9/06 #21 שיט יערית ../images/Emo124.gif תזהירי אותי לפני שאני כותב את מה שכתבת...