רק רעיון למחשבה

רק רעיון למחשבה

חשבתם לעצמכם פעם איזה דבר גדול זה עבור אדם היושב לדוגמה בכלא לגלות לפתע את נושא החלומות הצלולים?? דמיינו אדם שניגזר עליו עונש מאסר עולם, ושחירותו נישללה ממנו לכל החיים - ולפתע הוא מגלה את העולם של החלומות הצלולים! לפתע הוא מגלה כי הוא יכול למצוא את עצמו כל יום ( או כל לילה) בתוך עולם קסום שבו הוא חופשי לגמרי ויכול להסתובב בו במקומות קסומים ולעשות כל דבר שהוא רוצה בלי שום השגחה של סוהרים, בלי סוגרים והכל בצורה סופר מציאותית! איזה דבר גדול זה בשביל בן אדם כזה, לא? המומחה.

oren_b35

New member
כן...זה אדיר בשבילם

הרבה יותר מלאדם רגיל שמגלה את זה, וחשבתם מה יקרה אם אותו אדם יגלה את העולם של החוויות החוץ הגופניות?

shotgun

New member
חוויה חוץ-גופית???

חלמית פעם שעפתי, זה חוויה חוצ-גופית??? אם כן מה זה אומר בדיוק?

דנה^^

New member
חוויה חוץ גופית היא

אני לא כל כך טובה בהסברים אבל אני בכל זאת אנסה. חוויה חוץ גופית היא חוויה בה אתה מוצא את עצמך מחוץ לגוף הפיזי שלך. אתה תהיה מסוגל לראות את עצמך יושן במיטה (הגוף הפיזי), ובאותו זמן אתה תוכל לטייל לאן שרק תרצה. תעופה היא אינה חוויה חוץ גופית (אלא אם היא קרתה בנסיבות שהזכרתי) דנה.

wee man

New member
אני גם ינסה להסביר...

רק רציתי להרחיב קצת... אם את עפה בחלום אז את פשוט חולמת. חוויה חוץ גופית (חח"ג) זה בעצם שהגוף הפיזי (הגישמי) שלך נמצא איפה שאת (לדוגמא בבית) אך הנפש (הגוף האסטרלי) של נמצא במקום אחר. למצב כזה ניתן להגיע לפעמים דרך חלום צלול או דרך ווילד ויש אנשים שלפעמים זה קורה להם טבעי. כמו שדנה הזכירה כבר, את יכולה לראות את עצמך ישנה (כי את בעצם מחוץ לגוף שלך) ואת יכולה לסייר בכל מקום בעולם רק במחשבה על המקום (יש אנשים האומרים שניתן גם להגיע לחלל). אני מקווה שההסבר היה מובן ואם לא אז אני ייפרט עוד קצת.. שלך, ינון

Cheetah

New member
הממם

זה לא מדוייק להגיד שמגיעים לחח"ג מווילד (שזה מילולים "חלום צלול שמתחיל בעירות"). וחח"ג חלל.. סוג משנה של חח"גים, זה נחשב חוויה שונה בפני עצמה. לפחות מבחינת מה שקורה שם הוא לגמרי שונה, אבל ההרגשה... ההרגשה היא אותה הרגשה.

wee man

New member
ברור שהחוויה שונה...

בין למצוא את עצמך מחוץ לגוף בבית, לבין מחוץ לגוף בחלל, יש הבדל. אמרת שההרגשה אותה הרגשה, היית בחח"ג בחלל??

Cheetah

New member
כן....

אני לא יודע אם הייתי "מחוץ- לגוף" או לא.. מכיוון שמעולם לא הייתה לי הזדמנות להוכיח לעצמי שלא מדובר בחלום (מן הסתם). וזה לא רלוונטי.. זה הרגיש חופשי.. לא היה לי גוף עד כמה שאני שמתי לב, וזזתי במהירות עצומה.. מאוד מאוד.. מרגש אפשר להגיד.. זה לא חוויה שאפשר להישאר אדישים אליה, אני לא יכול להתייחס אליה כמו אל חלום רגיל. עד כמה שאני מכיר באפשרות הזאת.

למעלה