רק רוצה

לולי80

New member
רק רוצה

להכנס מתחת לשמיכה ולא לעשות כלום.... אתן חושבות שכמו שאומרים כסף נדבק לכסף... אז נטישה נדבקת לנטישה? שיש בי משהו שאומר תנטשו אותי? חבר שלי איתי 6 שנים... למה לו להשאר?! אני פוחדת לאבד אותו... אי ערערה את כל עולמי... איך היא מעיזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לולי80

New member
הולכת לבזבז כסף שאין

הולכת לבזבז כסף שאין על חשבון המינוס....לשכך את הכאב

מיקימק

New member
לולי

הי לכי תעשי מה שיעשה לך טוב, שהכאב קצת יתרפא. אני בטוחה שאין כזה דבר נטישה שנדבקת לנטישה. בכל מקרה התלוננת שאת לא ממש מתחברת אליה. תסתכלי על זה כהזדמנות. באמת. תסתכלי איך את יכולה להרוויח מזה. תחפשי מטפלת שיותר תתאים לך. ייצא לך מזה רק טוב, עוד תראי. ובינתיים, חיבוקים ועידודים

נ ע ם ב ת

New member
לולי, ../images/Emo24.gif

בכל זאת ולמרות הכל צריך לעשות הפרדה. עוד יום יומים תצליחי לראות שהיא לא נוטשת (כמו אמא..), ושהחיים ממשיכים, ושבמילא התכוונת להחליף אותה, ושאפילו יש לך כבר מספרי טלפון, ושהעתיד יהיה טוב יותר. שלך, נעם.

למעלה