רק רוצה שהיא לא תשכח

L L B

New member
רק רוצה שהיא לא תשכח

אותי...
רק רוצה שתדע שאני לא שכחתי אותה...
רק רוצה שלא תשכח שאני באמת אוהבת אותה
רוצה שתשמע אותי אומרת לה שאני אוהבת אותה
שתדע שלא אשכח אותה לעד
שתדע שחושבת עליה בכל יום שעובר
שתדע שלא הפסקתי לבכות בגללה
ושתדע שרע לי, שקשה לי... שאני רוצה למות.
L.L.B

gshalmonit

New member
יודעת!

יודעת, שומעת, רואה הכל!!! חייבים להמשיך לחיות כי זה לא תלוי בנו!

L L B

New member
תודה שהגבת ../images/Emo140.gif

זה היה לי חשוב. את צודקת. המיתות האלו באמת לא תלויות בנו, אבל עצם הידיעה הזו לא ממעיטה מגודל הכאב הנורא
. אני מבכה את מותה של ריקי שלי יום-יום, שעה-שעה... וזה לא מרפה... לא עוזב... כבר שלוש שנים... לילה טוב ושקט שיהיה לך ושוב - תודה שהגבת
L.L.B

L L B

New member
רק שתדעי

שאחרי מס' מסויים של חודשים גובים סכום תשלום חד פעמי של מאה ומשו ש"ח (אם את רוצה שהאתר עדיין יפעל)... אני שילמתי. ריקי שלי שווה של אגורה שאשקיע בה...

MommyHug

New member
כן, אני יודעת...

זה אחרי 14 יום... אני אחשוב על זה עד אז. זה יוצא 169 ש"ח

MommyHug

New member
יקרה!

ריקי לא הייתה רוצה שתמותי (היא הצילה אותך!) ואנחנו לא רוצים שתמותי! קראתי מה שכתבת באתר ההנצחה... ממה היא נפטרה? אני כל כך מצטערת!!! מבינה אותך ומכירה מה זה (חברה שלי לפני 3 שנים.....)

L L B

New member
קראתי ../images/Emo7.gif

פשוט אי-אפשר לקלוט... מותר לשאול איפה הכרת אותה
חיבוק יקרה

MommyHug

New member
תודה על החיבוק

הכרתי אותה בכיתה ג', שאז היא עברה לבית הספר שבו למדתי. והיינו חברות מאז. אחרי התיכון הקשרים התהדכו והתחזקו ונהיינו החברות הכי טובות!
אני מתגעגעת...

MommyHug

New member
לא

היא התגייסה כשאני הייתי כבר לקראת שחרור (בגלל הבעיה שהייתה לה וגם היא עשתה י"ג בתיכון שבו למדה) לא היה קשר בין הצבא שלי ושלה לא היינו באותו תיכון אבל תמיד היינו ביחד...
זה
לא
הוגן
מתגעגעת!!!!!!

L L B

New member
יודעת שזה לא הוגן יקירתי... ../images/Emo7.gif

ספרי לי על כך...
היא באה אלייך בחלום לפעמים? אני חלמתי על ריקי שלי כמה פעמים ורשמתי את כל החלומות האלו, כדי שלא אשכח...

MommyHug

New member
לפעמים?...

<כתבתי על זה גם כאן בפורום לא מזמן> כל הזמן היא איתי בחלום... ממש יש לי חיים כפולים- במציאות היא איננה אבל בחלום זה כאילו שהיא מעולם לא עזבה... אנחנו מבלות, מדברות, צוחקות, היא תמיד איתי.... ואני תמיד אהיה איתה!!! תמיד!!! זה כל כך מרגש להיזכר בחלום איתה, ויחד עם זה כואב...... גם אחרי שלוש שנים זה לא מובן, הכאב לא מרפה... כל כך לא הוגן!!!
כואבבב

MommyHug

New member
כן!!!!!!!!!!!

זה כאילו שזה קרה במציאות... ממש אמיתי כשאני מתעוררת אני בטוחה שהיא עדיין חיה... מוזר אבל נעים...

L L B

New member
מכירה את זה...

גם אצלי זה ככה. אני מתעוררת עם חיוך נעים על השפתיים ותחושה נעימה בגוף (ממש כאילו היא לידי!!!) אבל אח"כ אני בוכה... בוכה על כך שזה לא אמיתי...

L L B

New member
יודעת שריקי שלי לא היתה רוצה

שאמות... יודעת שהיא גם בכתה מלמעלה שפגעתי בעצמי לפני מס' ימים... אבל לא יכולה אחרת... פשוט לא..

למעלה