רק רוצה לאמר תודה

shimrit601

New member
רק רוצה לאמר תודה

לכל הבנות שלום, רציתי רק להודות לכן על כל העזרה שנתתן לי, על ההענות המהירה, התמיכה וכל השאר. אתן מקסימות ותמשיכו במה שאתן עושות זו ממש מצווה. היום, אני אחרי לפרוסקופיה אבחנתית (סובלת מכאבים אבל לא נורא זה יעבור), תודה לאל לא מצאו כלום והכל תקין...... פשוט היה חשוב לי לאמר לכן תודה ולחזק אתכן, אין כמוכן. בתקווה שנרגיש כולנו טוב. ממני, שימרית

זואילי

New member
איזה כיף ../images/Emo24.gif

אז גם אצלנו פה אפשר לברך ב"ברוכה הבאה לשהות קצרה"....
תרגישי טוב ורפואה שלמה
ותקפצי לבקר עם בשורות טובות
הרבה הרבה בריאות ואושר

יופי ../images/Emo24.gif

אז מה נפרדים ממך??
הלוואי ונוכל להיפרד ככה מעוד הרבה
תקפצי לבקר

איפה נותחת?

מקווה שבמקום שמכיר ויודע לאבחן בוודאות אנדומטריוזיס. בכל מקרה, בהצלחה

shimrit601

New member
נוזלים באגן לאחר לפרוסקופיה

טוב, אז השחלות שלי צפות להן בנוזל. באולטרסאונד נצפו קרישי דם "טריים" משוטטים להם...וזה יוצר כאבים חזקים ביותר. האם זה נורמלי? מישהי נתקלה בזה? אשמח לתגובה כלשהי, שמרית

בדיוק מה שהיה לי

זה קרה לי אחרי הלפרסקופיה האחרונה שעברתי, ואישפזו אותי כי זה היה המטומה (שטף דם) לכן אני מציעה לך ללכת למיון נשים אם הכאבים ממשיכים ולבדוק מה קורה. רפואה שלמה ותעדכני, אגב איפה נותחת שזה קרה לך?

shimrit601

New member
נוןזלים באגן

נותחתי בבלינסון. את הניתוח עשו ביום רביעי וביום שבת כשלא הרגשתי טוב ועלה לי החום אז נסעתי שוב למיון ואשפזו אותי עד להיום. בלילה האשפוז ראו כמות בינונית + של נוזלים וכרישי דם באגן ורצו לנתח עוד באותו הערב בניתוח חירום אך חיכו לתוצאות ההמוגלובין. ההמוגלובין סה"כ באותו ערב היה יציב, אח"כ ירד ב-1 ועכשיו עלה ב-1.... הום סוף סוף השתחררתי עם הנחיות לחזור בכל מקרה של כאבים או המוגלובין שיורד או אולטרסאונד לא תקין או או.... הבנתי מהרופא היום שזה אמור להספג בגוף תוך חודש במידה וזה לא דימום שכרגע מתרחש אבל אי אפשר לדעת כלום. בביקור רופאים בבוקר שלאחר האשפוז הם דיי התכחשו לזה שזה בעיה שלהם..... זה היה קצת מוזר..... מקווה שלא אחזור לבית חולים כי אם אחזור זה אומר לעבור שוב לפרוסקופיה...... )-:

בקרוב אצלנו ;)

לא מכירה את ההיסטוריה שלך, אבל נשמע חלום שהתגשם. ברכות...

למעלה