רק קפצתי להגיד

וואלה - לוידע../images/Emo12.gif

אני מאמין שהכי זול יהיה ברשת, אבל גם בנקודה הזאת - אני חייב להודות שאני ממש לא יודע. (כשאני צריך, אני קונה ישירות אצל חברת ההקלטות)

יהההההה אתה לא מתבייש??????

ככה להציץ לי מתחת לשמלה ולא לומר לי שלום? בוש והיכלם !!!1 מקסימושששששש שכועסת

MARMELAD

New member
ממתי אני מתבייש?

טוב טוב, אני בוש ונכלם
בפעם הבאה שאני מציץ לך מתחת לשמלה אני לפחות אגיד שלום מנומס.

Gefen

New member
שלום גם ממני מקסימונת..../images/Emo24.gif

מקסימומוששששששש תקשיבי ............. בעוד ארבעה שבועות אני מגיעה לארץץץ וחסר לך שלא תמצאי זמן בשבילי....חסר לך... ואני לא מהמבריזנים כמו מוייש שהבריז למרמלד או יניב שהבריז לג´ודי
אז אם תגידי מתי ואיפה אני שם, מבטיחה. ומה יהיה מרמלדי? איך שאתה עוזב ת´ארץ ומגיע לאמריקה, אני עוזבת את האמריקה ומגיעה לארץ, מה נהיה?
ועכבר נהיינו.. וג´ודי..אם תציצי במחשב מאצל מוייש..לא שכחתי אותך יקירתי, את הראשונה שאני באה לפגוש בארץ באמצע הדרך בין ירושלים לחיפה.. ראי הוזהרת..
וביום חמישי הבא אני בניו יורק, אז מי שמתעקש לפגוש אותי לקפה או לאיזה סושי בר טוב שדובר עליו פה בפורום - ואם למישהו הזה קוראים דניאל והוא גם, בין היתר, די ג´יי, אז זה יהיה ממש נחמד..
זהו, גמרתי להציץ במחשב ועכשיו אני עפה, כמו תמיד ביום שישי, למטבחי הקט- על הגז כבר מרקדים הסירים ואני מכינה את ה...מעדן שלי לכבוד בן זוגי שמחר חוגג את יומולדתו ה-34 - עוף עם כרובית מטוגנת...יאממיייייי.... ולכולנו שבת שלום...סופשבוע נהדר
גפן

MARMELAD

New member
גפנונה תנוחי

זאת לא אשמתי שאת החלטת לברוח אל הצד השני של העולם ברגע שהגעתי לכאן (!) ואת תמיד יכולה לבוא לטקסס (ד"א אני עובר לסן אנטוניו עוד מעט)

Gefen

New member
סן אנטוניו?? ../images/Emo12.gif

אז באתי לשאול איפה זה בכלל סן אנטוניו ואז הגיעה אפרת והאירה את עיניי. אז מה תעשה בסן אנטוניו מרמלדון? מה איבדת שם?
או אולי צריך לשאול מה מצאת, ודווקא שם? אנא פרט פרש והדגש.. והעיקר..והעיקר... לא לפחד..לא לפחד כלל... או כפי שנאמר במחוזותינו..: והעיקר..והעיקר..קוקה קולה, קוקה קולה קר...
(ורצוי דיאט...) גפן

MARMELAD

New member
האמת שאני עוד מעט נוסע לאוסטין

למעשה בעוד ארבע שעות
אני נוסע לבקר חברים וחוזר בערב. (כן, שלוש שעות לכל כיוון, אבל מה זה משנה) ומה אני אעשה בסן אנטוניו? אגור עם חברה שלי ואוכל הרבה גלידות!!! מה עוד צריך?

Yaniv-DC

New member
ורק למען יצר התככנות שלי

שיהייה ברור קבל עם ועדה - מקסימוש, על כל קיסמה, הייתה זו שהבריזה לי.

למעלה